.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Извадиха ми сливиците. До кога ще боли?

Здрвейте,
    В петък ми извадиха сливиците и като ям ме боли. Вече 5 дни минаха ама още си ме боли /е не е като в началото/. Вчера ходих при доктора и ми каза че всичко е наред и зараства добре. Още колко време ще ме боли че супер много се изнервям докато ям

Глупав въпрос..!
    аз от къде да знам кога ще ти мине...
    аз си имам сливички
    Яжте моркови, да сте здрави!

Град
    somewhere over the rainbow...
    Колкото и гадно да ти звучи чак след 10 дни ..... и на мен ми ги вадиха преди около месец !!

mi kogat si minat be a az si imam oshte djankii :P

Това си е индивидуално. Някои им минава по-бързо, някои по-бавно.

Мен ми ги вадиха лятото, не помня вече колко ме боля, но около 1-2 седмици.

Цитирай Първоначално написано от morkofka
    Глупав въпрос..!
    аз от къде да знам кога ще ти мине...
    аз си имам сливички
    Ми аз не питам теб.. питам ако на някой са му вадили да сподели.

Еха 2 седмици са доста време ужас.

я споделетш каква е процедурата че имам съмнение че и моите са за вадене
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

В началото и вода като пиех много ме болеше, но мен ми ги махаха лятото в най-големите жеги, по принцип тогава не се махат, но всяка седмица бях на нов антибиотик...Сега като не е горещо по бързо заздравява

Цитирай Първоначално написано от rubi
    я споделетш каква е процедурата че имам съмнение че и моите са за вадене
    Направление от личния за УНГ.
    На 1-вия ден влизаш. Правят ти изследвания /кръв, екг, снимка на бял дроб и консултация с анестезиолог/
    На 2-рия ден сутринта в операционната, пълна упойка заспиваш, събуждаш се и сливиците ги няма.
    На 3-тия ден те изписват.

Въобще не е страшно. Да се похваля днес почти не ме болеше докато ядох и говорих без спиране цял ден

Град
    гр. Варна
    Щом не те боли както първия ден..значи има подобрение Ще ти мине спокойно.
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Фен
    Град
    Варна
    Аз няа да забравя като ми махаха мойте! Бях на 4, макс 5. Просто това беше най-големия кошмар. Не знам дали съм имала някаква упойка обачче силно се съмнявам. Изгониха майка ми от стаята, лекаря който щеше да ми ги маха сложи една престилка с 2 дупки за глави - едната на мойта другата на неговата и.. ми ги махна Просто ей така, без да каже нищо. Без някой да ми обясни кво става, просто ме събудиха 1 сутрин, заведоха ме в болницата и ми махнаха сливиците! Кошмар! Ревях като побъркана. Дадоха ми 1 кофа да плюя кръвта в нея, и чак тогава викнаха майка ми. Абе ... щом още го помня как изглеждаше тоя олигофрен, значи не е било никак яко... Блазе ви, че сте били на пълна упойка.

Еха било е направо клане

Днес е 10тия ден, ям всичко, почти няма болка, съвсем леко дразнене, даже и пуша :P.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И на мен ми са ми вадили 3та сливица, но с местна упойка и не помня да съм имала проблеми с хранене Не ме е боляло въобще след това
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си