- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Днес разбрах!
Днес разглеждах форума и реших да влезна във темата за заболявания и докато четох колкото да се информирам попаднах на едно заболяване наречено фимоза (когато има едно пръстенче тъкан на кожата около главичката някаде при върха и, и това кръгче затруднява или прави невъзможно оголването на главичката)
Та.... прочетох го цялото и малко по малко започнах да осъзнавам че аз имам такова нещо..... И вмомента съм безумно объркан и притеснен... какво да направя... да кажа на нашите, или директно да отида при специалист, и ако отида при специалист при какъв.....!! Моля дайте ми съвет!!!![]()
Ако решиш да ходиш на специалист, трябва да минеш през личния ти лекар, за да ти даде направление. Не знам колко е сериозно това заболяване, но ако е по - сериозно, рано или късно ще трябва да кажеш на родителите си. На колко години си.
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Никой не е казал, че е вредно. Отиваш при Уролог/Хирург и той може да го отстрани. : ) Доколкото знам, това е нещо е напълно безобидно.
На 16 съм и не знам защо разбирам толкова късно.... бтв xxxman във темата пишеше че може да стане много лошо с много усложнения![]()
da ,uslojneniq moje da ima.zapo4va da se zadurja pove4e urina,tq se zamursqva i moje da se polu4at mn seriozni infekcii...nau4ava6 go sega za6toto moje bi naskoro se e poqvilo.pogovori s ba6ta si i otidi na urolog.toi 6te ti kaje dali se nalaga operaciq.v pove4eto slu4ai se nalaga.pravqt obrqzvane i sled tova vs se opravq.iskam samo da kaja 4e obrqzvaneto ne e da te napravqt impotenten ili da ti go otrejat.kazvam go za6toto naposleduk se sbluskvam sus hora koito ne znaqt kakvo zna4i.na malkiq mi bratov4ed mu napraviha tazi operaciq predi okolo 2 sedmici.na vtoriq den ve4e vs be6e normalno i ne go bole6e.tva e ot men.dano sum pomognala...
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
FeelMe, помогна и при това много! Мерси за онформацията, ще се опитам да говоря с баща ми, и ще стискам палци всичко да се оправи. Много благодаря за отговорите и съвета. Ще пиша ако има развитие по случая.![]()
dano vs e nared.
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
иди до личния лекар за направление и после при специалист,но първо кажи на ваще
аз също разбрах по този начинзначи аз лично първо отидох при личния лекар и го помолих за направление за уролог защото мисля че имам фимоза..той/тя ти дава отиваш при уролога и там вече ще ти обясни човека как стоят нещата
дали ще трябва обрязване или други методи..зависи от това колко е сериозна фимозата...след това няма начин вашите да не разберат защото ако се прави нещо ще трябва подписа на някой от тях понеже не си пълнолетен
наистина могат да се получат много усложнения, ако правиш неща които са леко терудни за теб.. ако имаш въпроси пиши ЛС
Успех приятелю
кажи на ваще - нищо срамно няма ,а и си го наследил от тях все пак![]()