Така си го обяснявам:
1. Обичаш я, значи си я опознал => познавате се => можеш да говориш с нея и да разбереш дали е заета.
2. Не я познаваш, а твърдиш, че я обичаш => хлътнал си по някаква измислена в главата ти представа за нея => на не повече от 14 си => съвет: вземи се в ръце!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И какво, смяташ "Здравей - Здрасти" за познанство? (Не че нещо, щом се срамуваш от нея, едва ли сте на нещо повече.)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Спокойно,бе човек.Отиди при нея заговори я.И от дума на дума ще се разбере....И помни Срама е голям,но кефа след това двойно по голям ;]
-застреляй се
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
На колко си ?Първоначално написано от icofirea
Ако си 16+ знаеш какво да правиш...няма смл да ти казваме....
Ако си 13+ ако ходиш(и тя) по кафета я покани да излезете,ако не кино,ако не се разходете,АКО НЕ просто я испрати след училище и й го кажикакто казах по горе срама е голям,кефа двойно....спокойно и Успех
![]()
+13
идеятя с изпращането не става щот тя се прибира с приятелки!
другите идей са добри ама незнам ако тя наистина си има гадже как ще ги приеме!иначе 10х за инфото.в понеделник на на даскало ще я попитам дале ще е съгласна до излезем заедно с едни приятели.ако стане по пътя навръщане ще и кажа за чувствата си и ако приеме реалноста,че я харесвам и още по-добре да отвърне с същото ще пиша к'во е станало.ако ли не...
ако имаш други предложения-ЛС или отговор в темата
[quote="icofirea"]+13
идеятя с изпращането не става щот тя се прибира с приятелки!
другите идей са добри ама незнам ако тя наистина си има гадже как ще ги приеме!иначе 10х за инфото.в понеделник на на даскало ще я попитам дале ще е съгласна до излезем заедно с едни приятели.ако стане по пътя навръщане ще и кажа за чувствата си и ако приеме реалноста,че я харесвам и още по-добре да отвърне с същото ще пиша к'во е станало.ако ли не...
ако имаш други предложения-ЛС или отговор в темата[/quotе/]
Гледай да сте насаме и треа спокойстие и си подбирай думите...Но не замисляй нещата смл недей да си викаш като тръгнеме натам ще и кажа това и това после това онова просто даваш както ти дойде...Не чакай посления момент....и Успех![]()
въй просто незнам какво да правя.бичкам си дидито ама се страхувам,че ше каже не и аз ще ми стане гадно,че сама отрязали,ша са затворя(в преносния смисъл),нема да общувам с никой,и ша си прецакам живота.мнооо съм объркан мама му стара.ше ми дойде до гуша и нз ко ше стане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пак си я бичкам мнооооооооо.миналата година и купих пръстен,а се насрах и не и го дадох.кат го гледам се сещам,че миналата година ми дойде тай,че щях да и си хфърля(не буквално)и да я нацелувам ма съм изрод.ама по хуу,че не го напраих,че целия клас щеше да ни се кикоти в лицето.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мноооооооооооо си я бичкам дидето
![]()
![]()
![]()
![]()
ето ти едно мнение:
-обичам е много силна дума!!!!!!!
А според мен ти не си я БИЧКАШ.
мислиш ли?-ДАААААААААААААА!!!Първоначално написано от icofirea
ако не я обичах щях ли да търся съвети от ветерани а?-![]()
Не знам,кой от тук може да бъде наречен ветеран...няма такъв!
ако не я обичах щях ли да и предлагам?-оййййййййййй,еми мой човек хората тръгват и без да се обичат,да те светна.
знаеш въобще какво е "обич" а?-Ми претендирам,че знам...поне мога да я различа от обикновеното увлечение.
аз не я обичам,аз откачено много я обичам-Брао!
под ветерани имах предвид хора които разбират и са предлагали на други хора да станат гаджета.
и само искам да поясня,че съм създал темата за да търся помощ от хората,а не някой да ме упреква,че думата "обичам" била твърде силна!
щом съм писал,че обичам момичето значи е вярно!знам,че един седмокласник не търси обич,а неща много по различни от обич!това,че аз не ги търся тези неща,а искам както аз обичам момичето така и то да отговаря със същото не ме причислява към другите момчета!и последно ще кажа!
БИЧКАМ СИ ДИДЕТО!!!!
ami vzemi i skype-a i taka 6e ti e po lesno da q pita6 dali si ima gadje
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Споко просто треа да й го кажеш.
Говори с нея това е най-доброто каквото мога да те посъветвам пък и това мисля, че е най-правилното решение и недей да казваш:"Срам ме е!" не трябва, ако искаш да бъдете заедно, помисли ами и ако тя те харесва, но си мисли някакви неща от сорта:"Ама той сиг не ме харесва и т.н" ти си Момче, яяя смело напред![]()