.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Тема: HELP

HELP

ето каква е ситуацията:
    -много обичам едно момиче
    -незнам дали то изпитва същото към мен
    -мисля,че си има гадже
    -незнам какво изпитва към него

please help!!!!!!!!!!!!
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Така си го обяснявам:
    1. Обичаш я, значи си я опознал => познавате се => можеш да говориш с нея и да разбереш дали е заета.
    2. Не я познаваш, а твърдиш, че я обичаш => хлътнал си по някаква измислена в главата ти представа за нея => на не повече от 14 си => съвет: вземи се в ръце!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

-познаваме се
    -съоченици сме
    -срам ме е да я питам
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    И какво, смяташ "Здравей - Здрасти" за познанство? (Не че нещо, щом се срамуваш от нея, едва ли сте на нещо повече.)
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Голям фен
    Спокойно,бе човек.Отиди при нея заговори я.И от дума на дума ще се разбере....И помни Срама е голям,но кефа след това двойно по голям ;]

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    -застреляй се
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    И какво, смяташ "Здравей - Здрасти" за познанство? (Не че нещо, щом се срамуваш от нея, едва ли сте на нещо повече.)
    не е само здравей-здрасти.пишем си бележки в час,но не смятам това за много романтично.
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

Цитирай Първоначално написано от icofirea
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    не е само здравей-здрасти.пишем си бележки в час,но не смятам това за много романтично.
    и незнам дали тя го възприема насериозно когато си пишем.но все пак чувствам че изпитва не приятелски симпатии,а нещо по различно.
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

дано да изпитва любов към мен.само това искам,а незнам как да и го покажа.
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

Голям фен
    дано да изпитва любов към мен.само това искам,а незнам как да и го покажа.
    На колко си ?
    Ако си 16+ знаеш какво да правиш...няма смл да ти казваме....
    Ако си 13+ ако ходиш(и тя) по кафета я покани да излезете,ако не кино,ако не се разходете,АКО НЕ просто я испрати след училище и й го кажи както казах по горе срама е голям,кефа двойно....спокойно и Успех

+13
    идеятя с изпращането не става щот тя се прибира с приятелки!
    другите идей са добри ама незнам ако тя наистина си има гадже как ще ги приеме!иначе 10х за инфото.в понеделник на на даскало ще я попитам дале ще е съгласна до излезем заедно с едни приятели.ако стане по пътя навръщане ще и кажа за чувствата си и ако приеме реалноста,че я харесвам и още по-добре да отвърне с същото ще пиша к'во е станало.ако ли не...

ако имаш други предложения-ЛС или отговор в темата
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

Голям фен
    [quote="icofirea"]+13
    идеятя с изпращането не става щот тя се прибира с приятелки!
    другите идей са добри ама незнам ако тя наистина си има гадже как ще ги приеме!иначе 10х за инфото.в понеделник на на даскало ще я попитам дале ще е съгласна до излезем заедно с едни приятели.ако стане по пътя навръщане ще и кажа за чувствата си и ако приеме реалноста,че я харесвам и още по-добре да отвърне с същото ще пиша к'во е станало.ако ли не...

ако имаш други предложения-ЛС или отговор в темата[/quotе/]

Гледай да сте насаме и треа спокойстие и си подбирай думите...Но не замисляй нещата смл недей да си викаш като тръгнеме натам ще и кажа това и това после това онова просто даваш както ти дойде...Не чакай посления момент....и Успех

въй просто незнам какво да правя.бичкам си дидито ама се страхувам,че ше каже не и аз ще ми стане гадно,че сама отрязали,ша са затворя(в преносния смисъл),нема да общувам с никой,и ша си прецакам живота.мнооо съм объркан мама му стара.ше ми дойде до гуша и нз ко ше стане пак си я бичкам мнооооооооо.миналата година и купих пръстен,а се насрах и не и го дадох.кат го гледам се сещам,че миналата година ми дойде тай,че щях да и си хфърля(не буквално)и да я нацелувам ма съм изрод.ама по хуу,че не го напраих,че целия клас щеше да ни се кикоти в лицето. мноооооооооооо си я бичкам дидето
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

ако някой някога е изпитвал толкова силна любов моля ви давайте съвети.сигурен съм,че с това момиче сме един за друг просто проблема е,че като се приближава към мен за да разговаряме или просто минава аз,аз,аз ...незнам.с 3 думи БИЧКАМ СИ Я
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

Град
    Дълбините на канала :D
    ето ти едно мнение:
    -обичам е много силна дума!!!!!!!
    А според мен ти не си я БИЧКАШ.

мислиш ли?
    ако не я обичах щях ли да търся съвети от ветерани а?
    ако не я обичах щях ли да и предлагам?

знаеш въобще какво е "обич" а?
    аз не я обичам,аз откачено много я обичам
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

Град
    мислиш ли?
    ако не я обичах щях ли да търся съвети от ветерани а?
    ако не я обичах щях ли да и предлагам?

знаеш въобще какво е "обич" а?
    аз не я обичам,аз откачено много я обичам
    мислиш ли?-ДАААААААААААААА!!!
    ако не я обичах щях ли да търся съвети от ветерани а?- Не знам,кой от тук може да бъде наречен ветеран...няма такъв!
    ако не я обичах щях ли да и предлагам?-оййййййййййй,еми мой човек хората тръгват и без да се обичат,да те светна.
    знаеш въобще какво е "обич" а?-Ми претендирам,че знам...поне мога да я различа от обикновеното увлечение.
    аз не я обичам,аз откачено много я обичам-Брао!

под ветерани имах предвид хора които разбират и са предлагали на други хора да станат гаджета.

и само искам да поясня,че съм създал темата за да търся помощ от хората,а не някой да ме упреква,че думата "обичам" била твърде силна!
    щом съм писал,че обичам момичето значи е вярно!знам,че един седмокласник не търси обич,а неща много по различни от обич!това,че аз не ги търся тези неща,а искам както аз обичам момичето така и то да отговаря със същото не ме причислява към другите момчета!и последно ще кажа!

БИЧКАМ СИ ДИДЕТО!!!!
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

търся помощ!!!
    pls помагайте
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami vzemi i skype-a i taka 6e ti e po lesno da q pita6 dali si ima gadje
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ако не си чел,че тя е от моя клас.много ясно,че и имам скайпа.проблема е ,че тя не влиза.ако влизаше щях долу горе да си оформя плана по който да действам.

други идеи
    broken heart

ДИДЕ БИЧКАМ ТЕ МНООО

Голям фен
    Споко просто треа да й го кажеш.

Град
    АААааа братле,убиваш ме сриозно!

Говори с нея това е най-доброто каквото мога да те посъветвам пък и това мисля, че е най-правилното решение и недей да казваш:"Срам ме е!" не трябва, ако искаш да бъдете заедно, помисли ами и ако тя те харесва, но си мисли някакви неща от сорта:"Ама той сиг не ме харесва и т.н" ти си Момче, яяя смело напред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си