дано наистина да ме харесва и да си мисли,че не я харесвам щото ако ме харесва и си го мисли и кат и сложа новината,че я харесвам може да имам по голям шанс да каже "да".дано тая история да завърши с добър край.Първоначално написано от zaraaa
БИЧКАМ ДИДЕТО БЕ ХОРА,МНООООО СИ Я БИЧКАМ
не!искам да знаете,че аз съм наясно,че съм в пубертета.но знам какво чувствам.това чувство е ЛЮБОВ!не е увлечение.увлечението ми действа за няколко дни когато вече физиономията на момичето ми е умръзнала.
но тук не е така.в началото на 3 клас я обикнах,но сега разбрах колко важно за мен е това момиче.просто съм хлътнал по нея от любов.
Трудно ми е да разбера защо те е срам?
това че си пълен не е от значение ако тя те харесва истински няма да гледа това а ще гледа какво има вътре в теб
а как да й кажеш че я харесваш
помолия да не върви с приятелките си а ти да я изпратиш ако тя е съгласна и купи една роза напиши и нещо хубаво й и го дай и кажи какво изпитваш към нея
Или пък говори с някоя от приятелките й да я накара някак си да отидат някаде на някое по тай място е ся е студена може кея или некое друго място и когато отидат ти се появи и й се обясни в любов
Незнам просто няма от кво да те е срам дори и да направиш тов акоето казах има толкова други начини
Единственото важно нещо е да не се срамуваш и бъди такък какъвто си тя трябва да те харесва истински не трябва заради едно момиче да се променяш и да си прикриваш истинското аз
Успех![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Тези,които обичат-не се срамуват да питат!Първоначално написано от icofirea
ха .. от начало все едно че пращаш телеграфи
-кратко
-точно
-ясно
![]()
та както и да е... та да не излезне спам тряа да напиша нещо по темата![]()
хормони..хормони..хормони това му е майката!
значи чуй ме явно според теб това е първата истинска любов..да но не е това е само едно пuбертетско увлечение което ще мине за няколко месеца
но виждам че си доста настоятелен..говори с нея бе момче какво чакаш и няма СРАМ МЕ Е .. действаш и това е !
успокой се...дишай..брой...10..9...8..7
сега вече можеш да вършиш нещата,които всяко 13 годишно момче върши,но не и да използваш крайни думи като `обичам` и то за момиче,пред което те е срам да се изправиш и да й кажеш в лицето `харесвам те`,не `обичам те`,а просто `харесвам те`![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Първоначално написано от BaiToq
evala![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
i kvo seki put kato q vidi6 trqq da se nahusva6 li be ?!?!?!?! a i purvo otslabni i posle i govori - nali se prit 4e si dibel
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
не съм дебел.казах,че съм малко пълен.и ме е срам от себе си не от нея.ако ме е срам от нея дали щях да пиша темата.аз нямаше да я доближавам.нямаше да я обичам.какъв смисъл да обичаш някого и да стоиш колкото се може по далеч!мисля,че съм пределно ясен!
други предложения!
Първоначално написано от icofirea
Първоначално написано от BaiToq
![]()
nai prakti4noto ne6to-pogovori s nego.....
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
ami da trqbva da q zagovori6 da si polafite malko i 6te razbere6 po na4ina po koito se durgi i togava ve4e kogato 6te si naqsno moge6 da predprieme6 ne6to
TALK !!!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!