- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- fgtyfghj
vij momche neka da ti kaja neshto ot men go zapomni.
Когато изминеш дълъг път за да постигнеш нещо чак тогава ще осъзнаеш че успеха и удоволствието което ще изпиташ са несравними с всичко останало.
Ако неможеш да го разбереш ще ти го кажа по следния начим:
Когато си биеш чикия колкото по дълго издържиш толкова по готино ще ти е като свършиш.
Послушай съвета ми и разбира се открии под текста.
Ако това ще те отеши аз съм 11 клас и още не съм го правил.Даже и приятелка не съм имал и ще ти кажа защо.Понеже мисля по зряло от останалите дечковци на моята възраст и просто не съм срешнал момичето което желая.Аз не бързам има време на който не му харесва да си гледа работата.
ПОВОД ЗА САМОУБИЙСТВО !![]()
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Евалата, како. На к'во учиш малките децаПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Те са си достатъчно научени вече..Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
а каква е причината момче в 9 клас да не е девствено ?
![]()
Да ти имам проблемите, не е ги нямам де. Уби ме просто...![]()
Don't worry, be happy!
Еми причината е, че е смотан! Да мре.. тъпа работа![]()
Съдейки по заглавието на темата, а и разделът, в който се намира, мисля, че авторът на темата е имал в предивд не сексуално девствен, а девствени устни![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Ти ся трябва да си на 16 а дето има много савсем нормални момчета на 17 18год дето са девствени те ко да кажат??![]()
Няма нищо странно в това ... повечето в девети клас са такива или поне аз съм с такова впечатление
така го каза,ш кайш че е смъртен грях да си девственПървоначално написано от Volume_express
![]()
защо не попиташ за такива дето са на по 30-40 години и са девствени...а за нормален,тепърва развиващ се човек на 15 години?
причината каква е...причината е,че ЯВНО това момче все още има мозък в главата и не се е метнал на първата путка която му се мерне пред лицето...
ти си ебати тъпото животно честно!!!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!