- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- fgtyfghj
cdfyhg
е па къв да е ??![]()
не ги гледай тея дет още от 12 годишни се почват![]()
има време за всичко
em kakvo da e![]()
seki sam reshava koga
nie ne znaem i nemojem da kajem
sichko zavisi ot choveka takache ne e nikav![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Spox ima vreme za vsi4ko...![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
ОМФГПървоначално написано от Volume_express
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Andreev
абе ти не ги гледай другите, те от 12 се почватПървоначално написано от RoCk-SpOt
![]()
ne mu e doshlo vremeto
vremeto se nqkoga reshava si4kite ni proglemi
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Не се спичайИ аз съм девети клас, момиче съм и съм девствена ... и кво от това?!
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
А защо толкова те вълнува това?Толкова ли е важно да не си девствен?Когато си намериш приятелка,която да обичаш,а не да сте заедно само,за да те "отрака"тогава може и да ти се отвори възможност.
А и има куп причини-лош подход към момичетата,външен вид(да,много момичета се интересуват от външния вид)...
За всичко си има време.Не е казано,че понеже другите не са девствени и ти трябва да си като тях..
Човече....тук няма място за притеснения![]()
Напълно нормален си си!!
Това,че малки недораслячета,които нямат обща сексуална култура се 'фтасват' от 10 -годишни,не е никак нормално според мен.
Прави секс,когато наистина се почувстваш готов за тази стъпка,и когато разбереш каква отговорност поемаш спрямо момичето.
Защото най-вероятно не искаш да ставаш след година -2 татко.....![]()
Няма нищо ненормално!
Щом не се е нае*ал на 12-13 не е човек ли, бе...
Тцтц... кво толкова![]()
nicolepcd
Въпроса направо е смешен...
![]()
zavsqko ne6o si ima vreme,ne burzai![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Причини колкото искаш може да има.Според задаването на въпроса ти,имам чувството,че да си девствен в 9 клас ,е най-големия проблем.Първоначално написано от Volume_express
Защо всички изведнъж започнаха да се притесняват,дали са девствени или не? Има мн различни причини и все пак зависи от самия човек.Първоначално написано от Volume_express
Не виждам причина да се притесняваш,че си девствен.Даже според мен е по добре да изчакаш и първия път да ти бъде с човека,който обичаш,а не просто да го направиш понеже сега така е "модерно".
,,Стара си моме, стара си!'' Срок на годност, за това никой не те иска! :P Шегувам се разбира се, надявам се да не си се обидила!Първоначално написано от mir4eto93
![]()
По темата: ,,За всичко има време!''![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Уал, този е някакъв феномен просто, заслужава яко подигравки....
![]()
Хора добре ли сте или ценностната ви система съвсем е закърняла/ако въобще сте имали някога такава/...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Абе кви са тея въпроси бе... Когато му дойде времето тогава ... Защо всички си мислят,че е голяма гордост да се изчукаш с някой на 12-13 години
![]()
едни почват в 8,други-в 10,трети на абитуренския,теб кво те пука за хората?!
+1 щях да кажа апсолютно същото! В днешно време останаха малко нормалните хора!Първоначално написано от Leopardess