.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Опитай се да поговориш с майка си и да й обясниш как стоят нещата. Дано те разбере. Успех

Голям фен Аватара на scyLLa
    Лелее ти си луда заеби го тоя резак е хвани си някои друг точно турчин ли намери...
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

kakto kaza Lysit0 surceto ne pita...

Напълно подкрепям Lusit0! Като цяло предубежденията на повечето българи са неоснователни, поради простата причина, че дори не знаят защо мразят турците толкова- какво като говорят друг език и имат друга култура и религия - нима това е лошо? Консервативен и по-скоро недообразован модел на поведение си е българския!
    А иначе по тем,ата - тайната връзка може да бъде сладка, но понякога е и много обременяваща - да се криеш не само от родители, но и познати, които биха могли да издадат нещо си е гадничко.
    Най-добре обясни на майка си, че момчето наистина си заслужава - че е от добро семейство, че е културен и абмициозен, и най-важното - обича те и се грижи за теб. Ако любовта е грешка, тогава чак може да те съди!
    Успех!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Фен
    Град
    Sofiq
    Не мисля, че е от значение това, че е турчин.
    И все пак майкати познава ли го? Има ли някакви основания да не те пуска да излизаш с него? Какво знае за него? Ти казала ли си и, че смяташ, че е различен?
    П.П. Дано успеете да сте щастливи заедно.

Град
    40 Miles from the Sun
    Оф, все едно той е единствения на тоя свят...
    Не и се живеело, щот не може да се натиска с някъв гнусен..
    На бас, че ако майка ти ти беше разрешила, много по-бързо щеше да ти мине зора да си с него.
    Ае стегни се малко и не се дръж като малките деца. Толкова много момчета и ще се тормозиш заради някъв си там.

ami kato i kazax 4e go xaresvam tq me prekusna i mi kaza 4e samo 6te me pere i xrani i da ne sum q tursela za ni6to.... no zada nestava lo6o i kazax 4e samo go xaresvam i tolkova pfff ;( reve mi se ne izdurjam

е ок де ,ама чак да не ти се живее... :Д

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Toгава се срещайте тайно!В крайна сметна не е задължително вашите да знаят с кого ходиш! Успех!
    даааа хм аз съм би (дааа хранете ме) но кат си имам чувства няма да ги зарежа ходя си и и момичета тъй че успех с укриването

Цитирай Първоначално написано от Bebeto_^
    ikam suvet kak dq q nakraram da e suglasna za na6eta vruzka
    Обясни и, че момчето макар и турчин е много свястно, умно и т.н В крайна сметка важни са чувствата и държанието му към теб, а не отва от каква раса е А ако много те обича и държи много на теб, то тогава аз не виждам проблем Обясни и го това

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Моят приятел е турчин и вече половин година сме толкова щастливи =) Много хора се опитаха да ни разделят и никой не успява =) Толкова го обичам =) Виж, пробвайте се, няма да съжаляваш /предполагам/ =)

Град
    sofiqqq
    иллллл турчин оххх няма ли достатъчно българи бееееее
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

ако искаш да си с него, трябва да се срещате тайно... иначе няма как... ако си в голям град ще стане номера а защо не си навита за тайната връзка... аз съм го правило това и ми е било супер яко, защото съм бягала от вкъщи и адреналина е 100% искам пак...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това не е причина,за да не ти се живее вече!

I az sum na mneniety na maika ti da ne se zanimava6 s takuf .... NO za LUbovtA NQMA granici

Град
    mezdra
    Ами според мен майка ти не е права,защото преди около една седмица гледах във "МОРЕ ОТ ЛЮБОВ" една жена,на която мъжа и е турчин и са заедно от 40 години така че не мисля че в този случай това че е турчин има значение..... Ако наистина момчето е свестно и си заслужава защо не....убеди майка ти поне да опита да и направи впечатление УСПЕХ

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ще намериш много по-добър от онзи турчин. В момента мислиш така за него, понеже си влюбена. След няколко месеца всичко ще отшуми.

Успех!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Glavoreza
    И мойто дете да движи с шибан турчин няма да съм съгласен.
    Даже няма кво да се лъжеме направо ще му направя живота черен.
    Няма ли други момчета .......
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Ще ти се наложи да си намериш нов.Според мен не бива да се занимаваш с турчин ... но коя съм аз да ти казвам кво да правиш?
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Tedi4ka napulno sum suglasno no neznam kak da nakaram maika mi pri polojenie 4e neiska da 4ye za nego mnogo me nervira taq jena

Град
    в мазето ;dd
    какво като е турчин все пак и той е човек хората не трябва да се делят по националност а по характер качества и т.н.
    да не би той да избира какъв да се роди?.. разбирам че сме били под турско робство 5 века специално той ли го решава това??.. не всички турци за лоши както има и лоши българи и лоши хора по целия свят.. пък и любовта не пита! щом се обичате и се чувствате добре заедно няма какво да ви спре..говори с майка ти няма как да не разбере най-накрая.. обесни и че е страхотен човек че не е като всички останали и това че е турчин няма никакво значение с времето може да го опознае и да се съгласи с думите ти.. аз имам приятел турчин и то не кой да е най-добрият ми приятел носи тази националност но аз го възприемам като всички други защо не? какво лошо има? той е най-страхотния човек когото познавам и за мен нищо друго няма значение.. и той е тийнейджър и има чувства не знам защо нападате толкова много момичето

pove4eto sa rasisti...neznaq kak da govorq s maika mi kato dori neiska da me izsly6anie s nego se vijdame ot septemvri a az i kazax za nego predi 2 sedmici (kogato gi i zapoznax) kazax i 4e nqma ni6to mejdy nas ina4e 6te6e da pobqsnee 4e ne sum i kazala 4e izlizam s nego no kato minaxa nqkolko dni i kazax 4e toi me xaresva i 4e az nego a tq mi se razvika i kaza da ne sum se vidqla pove4e s nego ;( s nego mislixme toi da otide na rabotata i sam i da pogovori s neq ama neznam dali e dobra ideq...

И аз да ти бях майка нямаше да съм съгласна,той може да казва ,че не спазва обичаите и мрази страната,но това не означава ,че майка ти трябва да се довери на думите му...все пак го прави за твое добро и си намери някое свясно момче,което няма да те въвлече в тази религия и тези обичаи

Аве стига глупости ве, няма да ти се живее зарад някакъв турчин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си