.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Ахам.. не знам.. ще видим. А тези на Авен навсякъде ли ги има?
    В по-големите аптеки където предлагат мед.козметика няма как да няма.Ако си от София-ремедиум,в аптеки оптима също провери(ако има такива в София)

Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Lumene Extreme Comfort. Ползвах го миналата зима и съм страшно доволна от кремчето.

a за каква кожа е ии става ли за 15 годи6ни ,за6тото аз мисля от тази година да по4на да използвам също мисля да го видя това на нивеа бейби , защото нали става и за бебета
    Мисля, че няма да има проблем. Сестра ми го ползва също и нищо не й е станало. Ползвала съм доста кремове за студено време и от този останах най-доволна.

masal, и аз си помислих същото за Garnier Nutritionist, че не беше за млада кожа. Първо за него се сетих като попитаха за Гарниер. Лично на мен кремовете им са ми мазни. По принцип не ползвам много от продуктите им.

Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    Lumene Extreme Comfort. Ползвах го миналата зима и съм страшно доволна от кремчето.

a за каква кожа е ии става ли за 15 годи6ни ,за6тото аз мисля от тази година да по4на да използвам също мисля да го видя това на нивеа бейби , защото нали става и за бебета
    Лично на мен кремовете им са ми мазни.
    А от кремовете има за мазна кожа ми се появиха подкожни пъпки и се получаваше така наречения,кир ефект.

А на мен можете ли да ми препърочате крем,който хидратира,но не омазнява кожата?И без това в Т зоната ми е мазна и се притеснявам да не ми излезнат пъпки от някой крем.

Цитирай Първоначално написано от Liar
    А на мен можете ли да ми препърочате крем,който хидратира,но не омазнява кожата?И без това в Т зоната ми е мазна и се притеснявам да не ми излезнат пъпки от някой крем.
    Сестра ми има същият проблем. Сега ползва хидратиращият от серията L'oreal Pure Zone и е доволна.
    Доволна беше и от на Eucerin хидратиращия с матиращ ефект и от Vichy - Normaderm.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Мога да ти дам един съвет. През зимата не трябва да се използват хидратиращи кремове. Те овляжняват кожата и имат голямо съдържание на вода. Това съдържание на вода като попадне в порите ти и като излезеш навън се охлажда много рязко и е много вредно за кожата.
    Използвай подхранващ крем и то поне половин час преди излизане.
    Хидратиращите кремове са за лятото

Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Ъъъ, тва звучи като неква совалка.
    '

То може да звучи,но има ефект така че...айде без тъпи забележки,не измисляме ние имената
    Ъ, май сте с доста гадно чувство за нехумор.

За зимата съм много доволна от това кремче на Рефан:

Подходящо е за хормална кожа, хидратира без да оставя мазен филм върху кожата (както например е с класичекия крем на Хивеа в синята кутия) и мирише много приятно.

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Мога да ти дам един съвет. През зимата не трябва да се използват хидратиращи кремове. Те овляжняват кожата и имат голямо съдържание на вода. Това съдържание на вода като попадне в порите ти и като излезеш навън се охлажда много рязко и е много вредно за кожата.
    Използвай подхранващ крем и то поне половин час преди излизане.
    Хидратиращите кремове са за лятото
    Има логика.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Основна съставка на хидратиращите кремове е глицерин. Голяма част от човешкото тяло е вода и не знам да сме се кристализирали. Четох нещо в един форум дето влизам и се замислих -
    хидратиращият крем не оставя вода по кожата. По-тази логика, ако имаме нужда от хидратация, да си измием лицето с вода и то ще е хидратирано ли?
    Питала съм козметичката ми за това понеже четох различни неща за кремовете през зимата и тя ми каза да използвам хидратиращият вечер, защото кожата така или иначе се нуждае от хидратация. За през деня ми каза да ползвам крем предназначен за студено време.
    И друга питах, ама тя друго ми каза. Общо взето информацията за това е доста объркана. Аз си ползвам на Lumene кремчето и съм си перфе.

Значи да не е хидратиращ.. така ли?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си