.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: ...

...

Kak da napravq noktite si po zdravi ? I deistvat li kremovete za zazdravqvane na nokti ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За кремове за заздравяване на ноктите чувам за пръв път и нямам никакъв опит с такива. Аз ползвам заздравител с формалдехид Regon и съм много доволна Обаче чупливите нокти може да са симптом на проблем с щитовидната жлеза и няма да е зле да те види ендокринолог евентуално.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Според мен заздравителите на Perfect са много добри
    А за кремове за заздравяване не съм чувала...
    nicolepcd

Еми има едни хапчета дет са за нокти за коса и за зъбите .. некви текиа .. ама как се казваха .. забравим им името
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    За кремове за заздравяване на ноктите чувам за пръв път и нямам никакъв опит с такива. Аз ползвам заздравител с формалдехид Regon и съм много доволна Обаче чупливите нокти може да са симптом на проблем с щитовидната жлеза и няма да е зле да те види ендокринолог евентуално.
    мале тя те пита за лакове ти на лекар я прати
    към авторката - мацка,на перфект са добри продуктите

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    мале тя те пита за лакове ти на лекар я прати
    към авторката - мацка,на перфект са добри продуктите
    А ти, колега, какво предлагаш?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

...

ami to ne e to4ny krem a ....ne6ty kato gel koity se maje pod noktite za da ne se 4ypqt ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си