imam nqkakva bolka pod stomaxa se edno mi zavivat nojznaete li kakvo moje da e
Гастрид.
Пише се гастриТ и не боли там. Като се мърдаш усилва ли се болката? Може да изхвърляш бъбречен камък.
Първоначално написано от HeavenSent
Болката при бъбречен камък е доста голяма.Едва ли,ако беше това сега щеше да е в болница,предполагам.
Личи си, че не си изхвърлял бъбречен камък... Не е чак толкова голяма ако е тръгнал да излиза. Проблем е ако започне да се мърда в самия бъбрек. Тогава вече е непоносима и приемат в болница.Първоначално написано от one
Хм... предменструални болки?Или апендицит също може да е...По принцип при апендицит боли по-вдясно, но мен специално ме боля точно там където описваш!Кажи на вашите да те заведат на лекар, изчакването е опасно!!!Казвам от личен опит, моето го обърках с предменструални болки и една нощ отидох по спешност в болницата и ми казаха, че още 12 часа и съм щяла да получа перитонит, което вече е опасно!Затова кажи на вашите!
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...
abe xora 4ervata me bolqt![]()
Може да е апандисит? По- вдясно ли те боли? Говори с вашите.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
А бе хора....доктора май е за украса....как мислите?
Май за украса ги имат...
ne ne e apendisita kazax vi 4e sa 4ervata![]()
![]()
sigurni li ste 4e e rak
![]()
![]()
am znam kakvo e kogato ima6 apendisit i molq bez obidi
ne otkazvam se da pi6a s prostacitaka 4e priklu4vam temata
той какъвто е, да предсказва земетресения, нищо чудно да и направи някоя магияПървоначално написано от Raybeez
![]()
we give it all.
ами може примерно да си яла нещо и да ти дразни на корема а може да имаш гастрид
Отрязах си ръката какво да правя?![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Купи си новаПървоначално написано от hardball
![]()
nicolepcd
Не е ръката, корема те боли! Лъжеш сеПървоначално написано от hardball
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Ама, ама сигурни ли сте?
Мисля, че май трябваше да си отрежа само дланта.
Всъщност малко виси. Дали е напълно отрязана? Ще мога ли отново да я движа? Ще ми порасне ли нова?
Да нямам рак? 0.о
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ужас! Рак на перинеумаПървоначално написано от hardball
!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Какво да правя, да го оперирам ли?![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Мажи с крем "Здраве", ще ти мине до три дни.
Йеа, крем ЗДРАВЕ лекува всичко.
Пък и съветският болен е най- здравият болен!![]()
![]()
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!