.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Град
    Пловдив

Как е правилно на немски - их или иш (Ich)

Токио Хотел го пеят иш ама в училище го учат их та как е правилно

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    мисля че их

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Их!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    ИХ подяволите и стига си занимавал целия форум с твоя несмки и твойте Токио мотелци,.,,във всеки форум по някоя твоя тема ама токио хотел казаха тва ама те казаха онова... ти на кой вярваш на слуха си,на токио мотел или на учител/ката ти която е отишъл/а там да те учи а не да слушаш музика и да учиш от там език...
    уфф аман вече от такива като тебе чесно ти го казвам не заради токио мотел..имат някои хубави песни ...обаче лично твоя акъл е..минимума на най-минималния минимум..
    чао..със здраве

Град
    Пловдив
    аха а защо тогава всеки който чувам да говори на немски (освен даскалите) казваш иш миш ниш диш......

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    ИХ подяволите и стига си занимавал целия форум с твоя несмки и твойте Токио мотелци,.,,във всеки форум по някоя твоя тема ама токио хотел казаха тва ама те казаха онова... ти на кой вярваш на слуха си,на токио мотел или на учител/ката ти която е отишъл/а там да те учи а не да слушаш музика и да учиш от там език...
    уфф аман вече от такива като тебе чесно ти го казвам не заради токио мотел..имат някои хубави песни ...обаче лично твоя акъл е..минимума на най-минималния минимум..
    чао..със здраве
    Злато аз не уча немски в училище

Град
    where the sun rises
    иш е нещо като разговорен вариант или диалект каккто ние имаме много думи които не изговаряме правилно... вместо аз, ас и т.н. просто говорят спр меко

Обичам те Миши

их!
    Fuck you You fucking Fuckers

Голям фен Аватара на scyLLa
    ИХ е правилното...(ех колко псувни знам на немски , само да знаех как се пишат)
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

чао..със здраве

ИХ подяволите и стига си занимавал целия форум с твоя несмки и твойте Токио мотелци,.,,във всеки форум по някоя твоя тема ама токио хотел казаха тва ама те казаха онова... ...обаче лично твоя акъл е..минимума на най-минималния минимум..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен
    правилно е ИХ , защото се пише ''ich'', а 'ch' се чете като 'х' . тва ИШ и нещо като диалект, както ти казаха по- горе

п.п. токио хотел съкс
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    Их е правилно... Иш е на диалект в някакъв регион...
    nicolepcd

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Както ти казаха "иш" е диалект, не знам точно в кои провинции точно, но примерно в Саксония е така.

В Кьолн, пък вместо цвей - две, казват цвьо =)

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Както ти казаха "иш" е диалект, не знам точно в кои провинции точно, но примерно в Саксония е така.

В Кьолн, пък вместо цвей - две, казват цвьо =)
    В оригинал се произнася 'цвай'.
    Тва 'цвьо' го казват по-твърдо и звучи повече на 'цво', та и 'цву' на моменти.
    И да произнася се 'их', тва че твойте любими певици пеят на диалект е подробност. Има го в много варианти - даже и 'ич' го произнасят.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

Re: Как е правилно на немски - их или иш (Ich)

Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Токио Хотел го пеят иш ама в училище го учат их та как е правилно
    4ete se ih ama te govorqt na dialekt zatva v ugna germaniq go preduvkvat i kazvat i6

Нито их нито иш .. Има едно дето прилича на х ма тряя тека да го кажеш като струя въздух през зъбите .. сложно е
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Нито их нито иш .. Има едно дето прилича на х ма тряя тека да го кажеш като струя въздух през зъбите .. сложно е
    ami naprotv tva kazvam 4e knigovno e ih kato transkripciq a po razl 4asti na germaniq go kazvat mn razli4no i v berlin napr dage si go kazvat i6 ama tva e dr ? ,tuka se pita kak e knigovnoto spored men a ina4e go ima tva oplitane na ezika ponqkoga da

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    их
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    их-мразя немски :P
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

кажи "ихтиман" това е "их"-то,което е правилното в немския

Град
    столицата
    Токио Хотел са и момичета,но какво от това? Слушай по-добре как Рамщайн пеят.

в училище те учат как да говориш правилен немски,така като е граматически и лексикално правилно. Обаче това е ,че повечето германци не говаорят правилен немски.Това е напълно нормално все пак и ние не говрим праилен бърлгарски . Има и друго,че в различните немски провинции имат различен изговор и далект.
    Пък и като не учиш немски,кво ти пука? Ай слушах си токио хотела и не ни занимавай ...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Их е правилно, иш е просто диалект - в някои области на Германия произнасят ch като ш вместо като х.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DeAd_LooSeR
    в училище те учат как да говориш правилен немски,така като е граматически и лексикално правилно. Обаче това е ,че повечето германци не говаорят правилен немски.Това е напълно нормално все пак и ние не говрим праилен бърлгарски . Има и друго,че в различните немски провинции имат различен изговор и далект.
    Пък и като не учиш немски,кво ти пука? Ай слушах си токио хотела и не ни занимавай ...
    tva dumam ot 2 dena ma koi me slu6a

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си