.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво става? Проблем с приятелка

Искам да попитам какво става между мен и приятелите ми.Сядам с едно добро момиче с което си споделяме всичко.Но в петък нещо стана с момичето до мен и момичето на 1я чин.Момичето на първия чин кара приятелката ми да се скараме.От петък не си говорим.И незнам какво да правя.Помогнете ми.

shadow4e
    Малко по-описателни заглавия.

Град
    ПрИ Теб
    Аз съм в същата ситуация и те съветвам,и ти да направиш,това което и аз...отиваш и си изяснявате нещата.Ако не даде резултат еми всичко хубаво и това е!!!Късмет
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Благодаря се пак.Но в един момент си мисля,че ако поговорим ще е по-добре,но в следващия си мисля,че нищо няма да се промени.

ей тая дето се опитва да ви скара трябва да я вкараш в релсите .. събери всичките си фр и я набийте или и са разкрещи на тая лицемерка
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Така...в подробности:изяснявате си всичко,но не забравяй най-важния фактор-СПОКОЙНО.Прави се че не ти пука ако стане така че да се скарате наистина и и дай прост избор - с приятели или не.Бъди възможно най-спокоен и по възможност учтив.Само така ще се разберете като хората без задни мисли в твоя вреда.Ако каже - еми елементарно е,теглиш и една майна.Айде успех от мен.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Резни си вените Пххахха
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Град
    Пловдив

Re: Какво става?

кажи на някой батко да я нашамароса

Цитирай Първоначално написано от verdjitO
    ей тая дето се опитва да ви скара трябва да я вкараш в релсите .. събери всичките си фр и я набийте или и са разкрещи на тая лицемерка
    да това е най доброто решение
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си