- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kak da mi porasnat..
Здравейтее искам да попитам как да ми пораснат ноктите по бързо значи аз ги гриза от 3 години и имам чувството че разстът колкото да отбият номераpls ako znaete nqkakwi na4ini kajete
![]()
ima specialni takiva prdukti na AVON ,a i po magazinite predpolagam shte ima![]()
aa da az imam na avon kupih si ama ne6to mi se vidi meka rabotata![]()
Пий "Ревалид"
Mi ne sym go izpolzvala ,ama tam sa hvalqt 4e bili dovolni edni gargi![]()
На Ейвън се казва : " Терапия, стимулираща растежа на ноктите ", към 5 лева е. На мен ми помага... имам предвид, след седмица, ако се мажа редновно има резултат, но не голям.
Пък и то си зависи от нокти, така, че... ;]
ima takiva lakove koito sa s gor4iv vkys specialno za da ne si grize6 noktite ili pak si gi lakirai v nqkakav otvratitelen cvqt 4e kato go pogledne6 da se otkaje6 da gi grize6.
xax twa mnogo me izkefiami az poprincip gledam da si napraq hubaw lak i da ne iskam da go sysipq .. ama az iskam da ida na manikurist da mi naprawi noktite ama to moite nokti da go e sram chovek da ide da se izlaaga
![]()
+1Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
еми не е само до лаковете....и аз като по малка си гризях ноктите коагато един ден осъзнах че всяко едно гризене вофи до някфо последствие на зъба т.е. вманиачих си в мозъка че зъбките ми ще се равалят или нещо от сорта![]()
а до колкото до растенето доокато не престанеш да ги грезеш няма да започнат да растът по бързо
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Как да ти пораснат, като ги гризеш?
При гризенето на нокти разстежът става все по бавно .. От личен опит го знам .... И след тва никога вече не може да пораснат хуаво нокти .. най добре ноктопластика или нещо друго иначе нема начин
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Аз преди година (няма и толкова) имах такъв проблем,и знам че,е много гадно.Искаш красив (дълъг) маникюр,но НЯМА.Вманиячаваш се.Обаче ресшение има.АЗ съм сигурна,че не обичаш да се лакираш,защото мислиш,че не стои добрелакирай се направи си ноките така,че да ти харесат.Старай се да не го ядеш
защото е много грозно лакът да ти е олющен
Пази ноктите си.Грижи се за тях,чети в интертнет.
ТОЗИ МЕТОТ ПОМАГА!!!! Ако има резултат ПИШИ![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
Ама ти като ги гризеш много ясно ,че няма да ти помага Стимулиращото продуктче на AVONИмам една приятелка,която си гризе ноктите и като и ги гледам кви са огризани и малки и така се стимулирам да не си гриза мойте
![]()
![]()
![]()
мен пък на 2 дена са ми пораснали и секи ден ги режаа![]()
даЙ да си смениме никтите
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Donner Wetter
щом си си ги гризала толкова дълго време е нормално сега да ти растат по-бавно....нека мине малко време и ползвай различни продукти за подхранване и предпазване на ноктите и стимулиране на растежа
Просто СПРИ да си гризеш ноктите и вс ще е наред. Ти какво искаш през ноща да си ги изгризеш да се намажаш с нещо и на сутринта да имаш пак нокти....нестааааПървоначално написано от viksun
![]()
![]()
abe nea werno az weche ne gi griza ami kak da obesnq tam deto trqbwa da e nokuta mqstoto e mnogo malko ..i mojebi za towa shte gi snimam i she vidite![]()
Това не е ли за разстеж на косатаПървоначално написано от varnen4e
![]()
Стара тема.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last