- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И все пак го искам ..
Ами с едно момче много се харесваме .. но се познаваме от скоро и не искам да бързаме да ставаме гаджета.Снощи ми каза "Обичам те ;}}", аз му казах само "м2" (става вечерта преди да си легне// в skype*) И както казах не искам да да бързаме да ходим.. искам да ми кажете как мога да го накарам с времето да ме иска все повече и повече // да му правя някакви намеци .. да му казвам нещо .. \\ ..Благодаря предварително ..
Всичко започва с предизвикателството, секи път му казвай и показвай обичта си, толкова повече той ще те искаНе се срамувай от това, какво изпитваш към него (това е любов). Надявам се да съм помогнала с нещо. :P
![]()
![]()
Дамм .. благодаря многоНо така дали няма ли да свикне с това, че го обичам и накрая да гледа на мен като даденост?! Така няма ли да спре да ми обръща толкова внимание .. и да си мисли, че вече ме има .. или нещо такова ..
![]()
![]()
ей че сте тъпи...не може всичко да ти е идеално - пробвай, ако не стане другия път ще знаеш - няма човек, който да знае всичко![]()
![]()
Аз пък ще ти кажа, че моето мнение е, че колкото повече бягаш подир едно момче, толкова по-бързо ще му омръзнеш, живей си живота, показвай му, че го харесваш, но в рамките на нормалното, той като много те обича, ми нека то бяга подир теб![]()
^ ами понякога така става, можеш да не му го казваш абсолютно винаги, ако нещо сгафи реагирай зле и така той ще свикне че за да го обичаш ще трява да се държи добре и т.н.![]()
+11111 Само така!!Първоначално написано от zaraaa
![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
и аз та обичам, дай да ходим![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Така е.Но не разбрах на човек, който познаваш от 'скоро' как казваш толкова силни думи?Първоначално написано от zaraaa
аа тай ли.... смятай.... не искате изобщо да избързвате пък вече и обичам те сте си казали... ако питаш мене направо си лягай с него..
мн ма е яд на такива като вас... вие знаете ли какво значи да обичаш... така като гледам тая думичка за нищо я нямате...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
мхмПървоначално написано от evelinka1122
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
+1Първоначално написано от zaraaa
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
SporED MeN nE Ti4aI SLED edNO MOm4e ostAVi gO TOi Da te gONi bUDi nEDosTUpnA INA4E MU STAVA6 lESNa I SLED 6 8 Dena 6te mu e omryznalo ot teb i 6te stane6 porednata...![]()
м за "Обичам те", знам много добре какво означава да обичаш .. вмомента нито той мен обича, нито аз него .. // просто за 3 седмици не можеш чак да заобичаш някого //Т.е не знам съвсем какво е да обичаш, но знам, че това не е обич
![]()
![]()
бравооо това е много добре, че осъзнаваш, че това не е обич...![]()
![]()
мислех, че си поредната тъпа лигла...
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]