.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

И все пак го искам ..

Ами с едно момче много се харесваме .. но се познаваме от скоро и не искам да бързаме да ставаме гаджета.Снощи ми каза "Обичам те ;}}", аз му казах само "м2" (става вечерта преди да си легне// в skype*) И както казах не искам да да бързаме да ходим.. искам да ми кажете как мога да го накарам с времето да ме иска все повече и повече // да му правя някакви намеци .. да му казвам нещо .. \\ .. Благодаря предварително ..

Всичко започва с предизвикателството, секи път му казвай и показвай обичта си, толкова повече той ще те иска Не се срамувай от това, какво изпитваш към него (това е любов). Надявам се да съм помогнала с нещо. :P

Дамм .. благодаря много Но така дали няма ли да свикне с това, че го обичам и накрая да гледа на мен като даденост?! Така няма ли да спре да ми обръща толкова внимание .. и да си мисли, че вече ме има .. или нещо такова ..

Град
    Пловдив
    ей че сте тъпи...не може всичко да ти е идеално - пробвай, ако не стане другия път ще знаеш - няма човек, който да знае всичко

Аз пък ще ти кажа, че моето мнение е, че колкото повече бягаш подир едно момче, толкова по-бързо ще му омръзнеш, живей си живота, показвай му, че го харесваш, но в рамките на нормалното, той като много те обича, ми нека то бяга подир теб

^ ами понякога така става, можеш да не му го казваш абсолютно винаги, ако нещо сгафи реагирай зле и така той ще свикне че за да го обичаш ще трява да се държи добре и т.н.

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Аз пък ще ти кажа, че моето мнение е, че колкото повече бягаш подир едно момче, толкова по-бързо ще му омръзнеш, живей си живота, показвай му, че го харесваш, но в рамките на нормалното, той като много те обича, ми нека то бяга подир теб
    +11111 Само така!!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и аз та обичам, дай да ходим
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Така е.Но не разбрах на човек, който познаваш от 'скоро' как казваш толкова силни думи?

аа тай ли.... смятай.... не искате изобщо да избързвате пък вече и обичам те сте си казали... ако питаш мене направо си лягай с него..
    мн ма е яд на такива като вас... вие знаете ли какво значи да обичаш... така като гледам тая думичка за нищо я нямате...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    аа тай ли.... смятай.... не искате изобщо да избързвате пък вече и обичам те сте си казали... ако питаш мене направо си лягай с него..
    мн ма е яд на такива като вас... вие знаете ли какво значи да обичаш... така като гледам тая думичка за нищо я нямате...
    мхм
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    varna
    Като минеш 20 тогава ше разбереш ко значи да обичаш. И ще ти е смешно че на такива моментни увлечения си казвала любов. Ама така е като си малък.... еееех детство детство

Град
    Hidden Village of Konoha
    +1
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

SporED MeN nE Ti4aI SLED edNO MOm4e ostAVi gO TOi Da te gONi bUDi nEDosTUpnA INA4E MU STAVA6 lESNa I SLED 6 8 Dena 6te mu e omryznalo ot teb i 6te stane6 porednata...

м за "Обичам те", знам много добре какво означава да обичаш .. вмомента нито той мен обича, нито аз него .. // просто за 3 седмици не можеш чак да заобичаш някого // Т.е не знам съвсем какво е да обичаш, но знам, че това не е обич

бравооо това е много добре, че осъзнаваш, че това не е обич... мислех, че си поредната тъпа лигла...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си