- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как бихте обяснили тази прическа?? ->
как да обясня на фиризьорката, че искам няква пичека като тези
щото все казвам филиране.. етажи бла бла и не става точно както ми се иска, просто нз как да се изразяще се радвам някой да ми каже кво да кажа
мерси предварително
![]()
Ако имаш принтер, или някоя твоя приятелка има, си принтирай направо снимките. Така фризьорката ще добие най-голяма представа .
![]()
А първата снимка е на Кейт Бекинсейл. Много я харесвам. Тя ми е и на аватара.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
дам, яка е
а относно принтера нямам на разположние, нито моя приятелка..
да имах телефон с (хубава) камера... нямам
мани манище ми се наложи да обеснявам някак
![]()
ако съм обяснявала,как искам и не са могли да ми направят съответната прическа,ще я покажа в някое списание(във всички салони има списания,а там задължително ще има такава прическа)моят съвет е преди да седнеш,да ти правят прическата,просто разгледай списанията и се консултирай с коафйора си дали би могъл да "догоди" желаната прическа.
Принтирай си я в някой интернет клуб![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от evi_vd
Ех, кофти. Ако на мен ми се наложи да обяснявам тази прическа ще се прибера вкъщи с 0 номер.![]()
В момента съм с подобна прическа, само дето това дето е по-късото отпреде на мен ми е доста по-дълго, до брадичката. Ама косата ми порастна от тогава, иначе беше горе-долу същото. Тогава казах на фризиорката "крив бритон".Не знам дали, че помогне в твоя случей.
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
хах нз.. аззз искам нещо по-раздвижено, интересно, щото сега косата ми е дългичка иии на др ден след като съм я изкъпала няма обем и ми пада на лицето и е нещо страшно гаднои и слагам разни фиби.. връзвам я на разни кокове..преси .. сешоари .. мъка мъка
![]()
Първоначално написано от Boot
Като нямаш принтер-качваш ги на диск и в някое фото експресна поръчка-1 час някъде и готово![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
^ В книжарниците (където има принтер) става за минути...