.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: G-точката

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от PrincessOfDark
    Я каква интересна тема! G оргазмът е.... УАУУУУУУУ имаш чувството, че по цялото ти тяло минават тръпки, после те заливат студени вълни, после топли и това продължава 10 минути а супер якото усещане остава поне половин час след това!
    Хаха малко преувеличи че всичко това продължава 10 минути ама както и да е.

П.П Ами накарайте аверите си то ако не със секс, поне с орална стимулация + 1,2 пръсченца на точното място и ще получите екстаза бе зайчета
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Охо това го получавам почти всеки път, да не кажа всеки обаче това че държи 10 минути е силно преувеличено, няма такова нещо но все пак е повече от обикновения оргазъм.PrincessOfDark ви каза къде се намира така че ако му хванете цаката даже и сами може да пробвате понякога

Цитирай Първоначално написано от PrincessOfDark
    Я каква интересна тема! G оргазмът е.... УАУУУУУУУ имаш чувството, че по цялото ти тяло минават тръпки, после те заливат студени вълни, после топли и това продължава 10 минути а супер якото усещане остава поне половин час след това!
    Аз като съм пробвала, напипвам някаква издутина такава, обаче само ми се припикава от нея

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Стимулирането е възбуждащо, но удоволствието при мен е леко смесено. Страх ме е да не се напишкам

Цитирай Първоначално написано от Soichiro
    I az moga da opitam da pomogna. Mnogo hubavo lija, obache problema e che sled 15-ta minuta mi se shvashta vrata. Ako nqkoq si misli che za 15 min shte svurshi moga da opitam
    за оргазъм на Г точката лиже ли се ве бонак нищо не разбираш... за чакащите още ке чакате ако мислите че с хуи гаджето ви ще напраи нещо по въпроса бая зор ще види. Така че место да чакате с пишле дайте му с пръсти средния и безименния 4-5 см само да вкара и да пипа горе и леко да натисне корема ви и да марда там тогаз вече няма да сте в списъка с чакащи ама в списъка с подмокрелите се аи действайте... В ИМЕТО НА КЕФА !

това е най якото чувство на света!!!! веднъж ми се случи 3 пъти за една вечер щях да припадна от кеф сигорна съм че сабудих всички съседи .Има си пози която стимулира точно г-точката и особено ако е с по дебел пенис
    ако все още не сте открили коя е тази поза пишете на лична ще помогна

Цитирай Първоначално написано от Digger
    Цитирай Първоначално написано от Soichiro
    I az moga da opitam da pomogna. Mnogo hubavo lija, obache problema e che sled 15-ta minuta mi se shvashta vrata. Ako nqkoq si misli che za 15 min shte svurshi moga da opitam
    Моля те разкажи на всички как точно с език ще стимулираш "G" точката.
    Ама много ми е интересно наистина.
    malko ti e kysi4yk ezika za da stigne6 do tam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си