- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усетихте ли го?
земетресението
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да. За първи път ми се случваПри нас чак се отвори една от балконските врати
![]()
Точно си говорех с баща ми, който естествено не спря дори за миг потока на речта си, за да отчете земетресението![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
!!Първоначално написано от slun4ice
![]()
заеби, яката беше. и ме изпревариха с темата![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз за първи път усещам толкова силно земетресение
моят баща пък си помисли, че е взрив...
В моята стая всичко се разлюля....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ДАааааааааааааа и съм сама в нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Щях да умра от инфаркт бе деееба мамицата му дееба...
Седя си аз на стола и усещам,че нещо се клати яко а монитора ми се разтресе,да не ви казвам с колата кво стана...И седа си аз,всичко се тресе...Скачам от стола и седя на вратата(защото знам,че като има заметресение,там е най-добре да се стой).След тва се почна втория трус и аз неква бегом да взема ключовете да си отвора.Познайте-сбърках ключовете...Настъпва убийствена паника!Отварям,излизам на етажа-звъня на съседката-няма я...След малко мама ми звъни(тя е на кино) "Как си?" Аз вика"Еми ше се оправа"
![]()
o, да и беше доста шашкащо.
а само в София ли е било, леле..![]()
Ъ, къв втори трус?! Аз май нищо не забелязах да се клати, защото бях твърде заета да си мисля какво по дяволите става със стола ми????![]()
епа да не е пак някоя "властуваща" пешка в победоносен ход.. :>
ся ще се чуе в новините и тея дни какво е било, защо и т.н.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мда и се стреснах здраво, първо реших, че нещо се е взривило близо до блока ниИ аз някво си седя най-спокойно и си пиша нещо и усещам как всичко се тресе...
Ам някъде около София ли е било ???
Аз го усетих, леглото ми помръдна и се чу силен шум !!!![]()
Хаха, даже пред блока слязохме, ама бързо ни писна. Аз си гледам нек'ва сълзлива комедия, а то ме разтресе... и се разтресох. Първото земетресение, от което ще имам някакъв ясен спомен. Не смея да си легна. А съквартирантката ми много ни се смя на мене и на нейния мъж, дето се филмирахме. Остана си сама горе, ебати пича.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
И аз го усетих беше много гадно, а и аз съм сама в нас![]()
да, усетихме го, ама какъв е смисъла да пускате 100 теми?
Заметресението е било 4 по скалата на рихтер току що чух по новините.Ох сега да знаете колко вторични трусове ще има напрао ще ви се разкатае диалекта ....![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Стига е, за какво говоритеНе знам ама при мене (Ст.Загора) нищо нямаше или аз да не съм усетила
![]()
Или е било само в София![]()
4 по Рихтер разтресе София
Минути след 22.00 часа в София беше усетено земетресение.
Трусът е бил със сила 4 по Рихтер, с епицентър под Южния парк, съобщиха от Геофизичния институт при БАН.
Земетресението е усетено и на най-ниските етажи на сградите.
Доста силничко беше! (на 7 етаж съм)