- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усетихте ли го?
Не. В цяла България.Първоначално написано от snike
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Южният паркПървоначално написано от Seducti0n
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Наистина бая хора се паникьосаха ,, но аз така и не го усетих... мноо от фр ми почнаха да ми пишат по скайпа "усети ли заметресението" аа майка ми и баба ми седят и пеят и въобще не разбраха за кво стана дума
.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Южен парк ЦветеПървоначално написано от Seducti0n
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Леле много се изплашихме тука. Един трус, много силен. Всичко се разтресе, падна една картина и докато застанем под вратата спря. Първо си помислих, че е бомба или пак нещо взривяват и после прочетох, че е трус - 4 по скалата на рихтер, като епицентъра е под южния парк (съвесем близо до нас!!!)![]()
Raybeez, аз също не го намирам за нормално!
Не може да има земетресение, силно при това, а първата ти работа да е да пуснеш тема във форум.
vlezna li vyv filma ?Първоначално написано от hottie
Моля ?!
Мисля че не е уместен случея да се изтъква кой е на компютара и пише и т.н.т
с някой друг да,но с този не![]()
А какво предлагате да направим, по тая логика, дайте всички да се изнесем от форума и в следващите дни да няма нито един юзър он-лайн.
П.С-И аз съм до Южния парк близо.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
е, тея дето пускат след това просто не гледат какво става въобще във форума. ние с Цветито (ако не се лъжа сега седъкшън), пуснахме в преомеждутък от ~ минута двете теми. Иначе аз веднага звъннах на приятелката си, чух се и с майка ми, баща ми е извън София така че няма какво да го е друснало, а баба ми си е сега с мен. Приятелите по скайп ги намерих, след като се укроти малко ситуацията де.Първоначално написано от Raybeez
Форума по-натам малко горе-долу.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз пък не се стресирах, защото живея на 1-вия етаж в една от старите стабилни коопрецаии в центъра, и не се усети толкова силно, но за някои на 10-тия етаж сигурно си е било стрес.
ахаххахахахаа, нима един форум е по-важен от живота ти, например? По-важно е да има потребители онлайн, а не хората да са в безпопастност? Да, наскоро казаха, че влизането в интернет е болестно състояние. Прави са.Първоначално написано от Seducti0n
Извинявай, но изказването беше меко казано ненормално!
якоПървоначално написано от Riot
![]()
Благодаря за диагнозата, госпожице специалист.![]()
Вместо да осмиваш съдържанието на поста ми,
би могла да дадеш някакво предложение.
Щом усетих земетресението, скочих от бюрото и отидох под касата на вратата, а после отново се върнах там където бях, когато всичко започна.
Родителите ми звъняха на познати, аз пуснах тема и търсих инфо, относно това каква е била силата на земетресението и къде е бил епицентъра.
А вие какво правите пред компютрите, може би същото каквото и аз.![]()
Да, усетих го
Живея до епицентъра - Южния парк, а и съм на последния етаж
Беше яко, мен не ме е страх от земетресения![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Отново са неуместни опитите са конфликти от всички не говоря специално за някой![]()
Ооо,добър вечер!Как си знаех ,че първата ви работа ще е да пуснете 100 теми.Друсна ни малко,ама на мен толкова ми трябваше.Попинцип от всичко ме е страх и първаа ми реакция беше да си преглътна храната,да си оставя вилицата и да отида под масата.После си викам "Не бе,не беше под масата,май под вратата трябваше ".Така се стреснах..А точно малко преди земетресението много ме боляха коленете и се чудех защо.Вече като започнат да ме болят и ще ви предупреждавам,да не се стряскате.
Ти мани майтапа ама сега ме е страх да си легна.Ако това са последните ми минути на този свят искам да ви кажа,че малко ще ми липсвате.Уахаха...
Моята беше една от първите и да, хората реагират по различен начин, едни в паниката пускат теми, други критикуват, трети пък се кефят на това, което се случва..купон простоПървоначално написано от Raybeez
![]()
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=583421 повече инфо
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Ае те просто хората в тоя форум като видят едно различно мнение от другите и почват спора и критиката.... не се учудвай вечеПървоначално написано от Raybeez
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Това 'госпожице специалист' е напълно глупаво и ненужно.
Предложение за какво? Просто казах, че коментарът ти беше просто безумен! Не може да има земетресение, а ти да се притесняваш дали има потребители в даден форум? Да казваш, че сме щели да обезлюдим форумите !?
Нямам намерение да споря повече, това е, което исках да кажа.
Изказването на девойката беше в стил-Аз съм застрахована от това, което софианци преживяхте или поне по този начин тълкувах думите и.Първоначално написано от Raybeez
Ъъъ тя не каза нищо което дори да се доближава до това което казваш сегаПървоначално написано от MusicIsTheKey
![]()
Еми да...усетих го...беше гадно и смешно.Гледах как хладилника се тресе и ми стана смешно
.После една моя фр дет са е в нас щеше да получи инфаркт
.Тя почна да трепери и аз седя и й се хиля
.Иначе, забавно земетресение
![]()