- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усетихте ли го?
Усетих го, но не ми направи особено впечатление!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Аз пък си имах гости вкъщи - един приятел. Техните бяха в хола с нашите, а ние двамата си пиеме в кухнята. И както си лафиме нещо и се хилиме по едно време както си седях с кръстосани крака усетих как стола ми вибрира. В следващия момент погледът ми се отмести към шишето с водката - люлееше се. И само викам на тоя фр "Тресе се" и сича към водката, а той ми вика "абе аз треса масата бе" и се хилии след няма и една минута майка ми връхлетя в стаята и вика "усетихте ли го"... Тя толкова се е шашардисала милата - само чете през 10 минути новините в нета
То си е страшничко де - това е второто земетресение, което си спомням (същност имим бегли спомени от едно земетресение като бях мъничка - спомням си, че гледах тв, разтресе се, баща ми ме беше увил с едно одеало и излезнахме навън всички).
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
докато гледах един филм по бтв отгоре изписаха че че силата му е била 5-та степен по скалата на Медведев-Шпонхоер-Карник![]()
![]()
![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
такова земетресение да обхване само софия?явно е възможно...мисля 4е тая тема ще продължи докато вси4ки софиянци не си дадат мненията във форума,или може чак до следващото.
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Мацката с уол пейпъра да вземе да го махне, да не трия мнения подред.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Абе в какви филми се вкарвате, било е 2-3 секунди и е 4-та степен, а сега си представете 6-та степен в продължение на 1 минута...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от n0x
![]()
![]()
![]()
баааахти якото, нещо против да си го сложа за аватарПървоначално написано от n0x
![]()
10 кинта че играе кючекПървоначално написано от n0x
![]()
Към 7 сутринта имаше ново..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ахаха наистина е много якоооПървоначално написано от n0x
![]()
podskochi mi sveshta i mi se razmestiha neshata na buroto
Bog da ni pazi
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Това снощи в 22:08 -да,даже леглото ми се мърдаше и аз почнах да викам на 1 фр,която беше с мен да престане да ми бута кревата и тя каза,че не е тя ,при което се осетих за какво става въпрос..Иначе,това което е било в 07:03-не ,защото съм спяла,а докато спяя..просто няма шанс да разбера нищо.
![]()
Добре че съм си спал![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!