.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 186
    Мега фен Аватара на EarthShaker
    във Варна имало ли е?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Цитирай Първоначално написано от snike
    samo v sofia li e bilo

P.S dosega vyob6te ne sym use6tala zemetresenie

И по-добре.
    А епицентъра, къде е ?
    Южният парк
    Епицентър Южен парк... 100% прокарват няк`ви тунели за вкарване на качак под София, а ние тука се плашим

Не, усетих го, обаче защо да се плаша? Така и така къщата няма да падне, гардероба няма да дойде чак при мене. Ако е някакво адски дълго и силно да, тогава ще наскачам извън къщата, но снощи... смених си песента на уинампа и просто се изкефих, че имам повод да потърся разни хора, които попринцип не бих

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не бях в София.

Майка ми каза, че се зачудила защо леглото й се клати... Мислела, че е нещо от музиката...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    във Варна имало ли е?
    Не

Мега фен
    НОВ ТРУС ТАЗИ СУТРИН !

Ново земетресение разтърси София в сутрешните часове.

В 7,05 ч. трусът бе усетен в столицата.

По данни на Сеизмологичния институт към БАН земетресението е с магнитуд 3,5 по скалата на Рихтер.

Епицентърът на труса отново е на 5 километра от София, съобщи Емил Ботев, ръководител на секция "Сеизмология" в Геофизичния институт към БАН.

По думите му през следващата седмица се очакват вторични трусове.

„Нормално е да има такива и те ще са от степен под 4 по скалата на Рихтер”, уточни Ботев.

Той допълни, че тези трусове вероятно няма да бъдат усетени от голяма част от гражданите и ще бъдат регистрирани единствено в института.

Сеизмолозите твърдят, че снощното земетресение е било на дълбочина 8-9 км, докато трусът от тази сутрин е бил по-дълбок - 14-15 км, усетен е само в София.

Няма прекъсвания по електропреносната мрежа, няма изменения върху системата от язовири, каскади и вододопреносните съоръжения в града. Нормално функционира и столичното метро.

Към момента няма данни за пострадали и материални щети.

И снощи София бе разлюляна от силно земетресение с магнитуд 4 по скалата на Рихтер.

Земетресението бе изключително кратко, не повече от 2-3 секунди, и се изрази в два или три последователни вертикални тласъка.

Епицентърът му бе в южната част на столицата.

В коментарите под статиите наши читатели споделят, че снощи към 0,08 ч. е имало нов трус, но доста по-слаб.

Какво да правим при земетресение

Не се паникьосвайте и не хуквайте да бягате напосоки.

Не трябва да напускате сградата, в която се намирате, освен ако можете да излезете на открито до 10 секунди.

В никакъв случай не тръгвайте да бягате по стълбите или с асансьора, това може да е смъртоносно.

Заемете най-безопасното място в помещението, в което сте – под рамката на вратата, близо до вътрешна стена, колона, под стабилна маса или легло.

Ако сте на улицата, застанете далеч от сгради и далекопроводи.

Ако земетресението ви завари зад волана, спрете на открито, безопасно място и изчакайте.

След затихване на земетресението напуснете по най-бързия начин сградата, като преди това изключете тока, газта и водата.

Поради липса на достатъчно официални съобщения, Dnes.bg призовава своите читатели от София да предоставят кратка информация за състоянието на кварталите (където живеят) в коментарите под новината. Благодарим ви !

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Аеее.... вие софианци много се шашкате от едно заметресение бре... чак по 4 теми написахте!
    Много грозен коментар
    Да беше сефте.

На мен лично ми се обадиха 4ма човека, за да ме попитат дали съм добре, въпреки че всички знаеха, че не съм в София.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Аеее.... вие софианци много се шашкате от едно заметресение бре... чак по 4 теми написахте!
    Много грозен коментар
    Да беше сефте.
    Айде прочети цялата тема и тогава казвай кое мнение какво е...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    Пловдив
    Ми аз лично нищо не съм усетил, може би щото спя много дълбоко, знам ли

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Много грозен коментар
    Да беше сефте.
    Айде прочети цялата тема и тогава казвай кое мнение какво е...
    Няма как да кажеш, че софианци са страхливи, по това, че има 4 теми във форума... Най-малкото всеки реагира по различен начин и няма как всички софианци да се "шашкат"....

И в тая тема ли го обърнахте на мерене на пишки?! Айде стига бе...
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome
    Според мен условията са подходящи за едно спорче София-провинция, че отдавна не е имало.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Голям фен Аватара на scyLLa
    Спрете се най-накрая е те хората забравиха че е имало земетресение вие още за това говорите ясно е че ще има още вторични трусове но не се шашкаите каквото е било беше вчера.
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Това снощи беше яко ... докато вечерях и тамън бях готова да запсувам брат ми защото бях сигурна ,че той клати масата ;p .. А това сутринта беше гадно .. събуди ме и после не успях да заспя отново.. ;p

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome
    Според мен условията са подходящи за едно спорче София-провинция, че отдавна не е имало.
    И аз това си мислех.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

hottie
    Guest
    Бахти ужасааа Всичко ми се разтресе пак в 7 сутринта. Още не бях отворила очи и бях под вратата Ебати рефлексите имам.
    Последно при южния парк ли е епицентъра или не? Защото ако е там съм си баш на епицентъра, което хич не ме блазни

Абе мен си ме е шубе от такива неща, признавам Точно ония ден гледах някакъв филм за заметресения...пффф. Не е трябвало. Влизам в ебати филмите.

Да,епицентъра е точно под Южния Парк.Жестоко си прецакана че си близо до него ще има да се люшкаш още бая.Успех....

hottie
    Guest
    Да,епицентъра е точно под Южния Парк.Жестоко си прецакана че си близо до него ще има да се люшкаш още бая.Успех....
    някой ще ме приюти ли

Град
    Варна
    ^аз

Цитирай Първоначално написано от hottie
    някой ще ме приюти ли
    Влез в някав контеинер с колелца хем ще е подвижен хем няма какво да ти падне закарай го на някво място дето няма много згради и влизаи да спиш вътре че и гладна няма да останеш .....

hottie
    Guest
    някой ще ме приюти ли
    Влез в някав контеинер с колелца хем ще е подвижен хем няма какво да ти падне закарай го на някво място дето няма много згради и влизаи да спиш вътре че и гладна няма да останеш .....
    Ха не съм чак толкова зле! ще си опъна палатка под масата и готово

Беше първото ми силно земетресение. Много се развълнувах.
    Бяхме в Св. Седмочисленици и по едно време сякаш някъде близо беше паднало нещо ужасно тежко и всичко се разтресе. Като се замисля.. беше яко от една страна.

А това в 7 яко ме шокира.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен
    Последно при южния парк ли е епицентъра или не? Защото ако е там съм си баш на епицентъра, което хич не ме блазни
    Само първия е бил на Южния,втория е бил над Манастирски ливади.

И на мен това ми беше първото истинско земетресение което съм усетила и сега се уверих каква паника съм...Ужасно беше....

П.С. М/у другото и аз съм тамън на Южния

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Бяхме в Св. Седмочисленици и по едно време сякаш някъде близо беше паднало нещо ужасно тежко и всичко се разтресе. Като се замисля.. беше яко от една страна.

ко си праила у църква е :о

това в 7 беше странно. баба ми връхлетя няк'ва и пак вика земетресение, земетресение, аз само я поглеждам и пак заспивам. хич не бях адекватен о.О
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    РЮАР
    Монитора кючеГ ми играеше па не знам

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer

ко си праила у църква е :о
    Опитвах се да я запаля.

В градинката, де, градинката.. Имаше яко образи.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си