.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от Miimiiнka
    В почти същото положение съм само дето,той си скъса гаджето.Иначе,като го видя и откачам.

Дъ СейМ
    ElinoOor

oХ за моя съвет ли става въпрос
    Ок ще обясня ..
    Имах предвид да го остави момчето за сега да си бъде с приятелката .. защото не е сигурно че няма чувства към нея/.. да осмисли там какво иска и вече авторката да действа .. Момчето е на 14 не вчрвам да е влюбено в гаджето си тей че.. Никога не се знае.. Просто трябва да опита . .

(ся по разбираемо ли е )
    Ne Mi PuKa KaKvO mIsLqT hOrAtA zA mEn, PuKa Mi SaMo KaKvO mIsLqT zA mEn HoRaTa Za KoIty Mi pUka!!!

Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    и ся само не можах да разбера НИЕ какво ПО дяволите ДА направим ААААААААААААААААА?

I 2RO KATO SI IMA GADJE KAKVO IZOPSHTO SE NADQVASH I SI VRESH ZADNIKA TAM KADE NE TI E MQSTOTO A

SHTOM SI IMA GADJE I DAJE NE TI OBRUSHTA VNIMANIE SI NAMERI DR DA TI OBRUSHTA VNIMANIE

deeba kak mrazq takiva pikli ...posle tva i onova..
    sami se vrete mejdy shamarite

omG znae6 li kakvo e ? ZNae6 li kakva e situaciqta ? POznava6 li q neq ili mom4eto ??? Kakvo govori6 ob6to za vsi4ki ... kato neznae6 kakvo e to4no ne davai tolkova konkretno mnenie ...

Daite s1vet ne da pi6ete zlobni komentari !
    Ne Mi PuKa KaKvO mIsLqT hOrAtA zA mEn, PuKa Mi SaMo KaKvO mIsLqT zA mEn HoRaTa Za KoIty Mi pUka!!!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Така .. Той си има гадже.
    А Тя го иска .

Гаджето му също..

И той си харесва Тя.

(това е просто .. пример какво може да се случи , представете си сега)

Тя пише тема какво да прави по въпроса , за да тръгне с Той.

Той пише тема , че си има приятелка , но харесва друга.

Гаджето му пише тема , че Той се държи странно , и май харесва друга.

Изобщо .. нещо такова ще стане.

Ако ТЯ не се занимава с ТОЙ , няма да има излишни теми като тази ...

Защото е ясно ,че накрая Той ще скъса и с Тя , ако евентуално тръгнат , и с Гаджето в момента , когато и да е ..

И така ..

The End .. айде , от мен да мине - Happy END
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

sladky2009
    Guest

Re: Полудявам като го видя

Цитирай Първоначално написано от CrazYbeAcH
    Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    Цитирай Първоначално написано от glezlata17
    Zdraveite ,haresvam syper mn ednOo mom4ee ot mOITY DaskALyY UJ SE zapoznahme ...edna subota bqh slu4aino v dryg grad i go sre6nah da varvi sre6ty men i syper mn sa zaradvah na slu4ainostta mn go haresvam ama razbrah 4e si ima gadje i po dobre da ne sa zanimavam

т.7
    krem4et0
    ти си тъпааа дано никога го нямаш
    awe ei KURVO, q po poleka !! vnimavai kakvo pi6e6 we !! Ako nemoje6 da napi6e6 ne6to smisleno izo6to ne si pravi truda da pi6e6!!!!!!!!
    НЯква психясала пуберка ми оспамва с КОМПЛЕКСАРСКи коментари .. НАправи услуга на хората в тоя форум , излез навънка виж к1ф е живота и може ти се промени малко durjanieto !

курва е майка ти маа не съм те виждала иии кой знай колко си грозна..сигурно си ужасна така че не мъчи момчето остави го да дишаа

slau6ai kfo we sladky2009 1 ne sum go pisalal tfa na men da mi vika6 qsny li ti e tyie forum za suveti a ne za zlobni kurvi kat teb kat ima6 nqkakuf problem s nqkoi vari si g opravqi ne mi pi6e na men tyka tez komentari kat si tolkoz otvorena ela ma nabii ma posle tei 6a ta prebiqt tebe 4e nq zn kak se kazva6 i se nau4i da mi pi6e6 are dgd ovca prostaaaaaaa i tyka ne e mqstyto da obijda6 drugite koity mi opu6at komentari

Re: Полудявам като го видя

Цитирай Първоначално написано от CrazYbeAcH
    Zdraveite ,haresvam syper mn ednOo mom4ee ot mOITY DaskALyY UJ SE zapoznahme ...edna subota bqh slu4aino v dryg grad i go sre6nah da varvi sre6ty men i syper mn sa zaradvah na slu4ainostta mn go haresvam ama razbrah 4e si ima gadje i po dobre da ne sa zanimavam

т.7
    krem4et0
    ти си тъпааа дано никога го нямаш
    awe ei KURVO, q po poleka !! vnimavai kakvo pi6e6 we !! Ako nemoje6 da napi6e6 ne6to smisleno izo6to ne si pravi truda da pi6e6!!!!!!!!
    НЯква психясала пуберка ми оспамва с КОМПЛЕКСАРСКи коментари .. НАправи услуга на хората в тоя форум , излез навънка виж к1ф е живота и може ти се промени малко durjanieto !

курва е майка ти маа не съм те виждала иии кой знай колко си грозна..сигурно си ужасна така че не мъчи момчето остави го да дишаа

NE NE NE ti psrosto ne si normalna !! NE S1M Q PISALA AZ TEMATA !! A 1 MOQ FR !! I DA ZNAI6 PIKLO 100 P1TI PO KRASIVA E OT TEB WE VIJ Q 1VO NEDEI DA GOVORI6 WE.. MN SI OTVORENA PO NETA , NALI ?!

sladky2009
    Guest
    slau6ai kfo we sladky2009 1 ne sum go pisalal tfa na men da mi vika6 qsny li ti e tyie forum za suveti a ne za zlobni kurvi kat teb kat ima6 nqkakuf problem s nqkoi vari si g opravqi ne mi pi6e na men tyka tez komentari kat si tolkoz otvorena ela ma nabii ma posle tei 6a ta prebiqt tebe 4e nq zn kak se kazva6 i se nau4i da mi pi6e6 are dgd ovca prostaaaaaaa i tyka ne e mqstyto da obijda6 drugite koity mi opu6at komentari
    da se biq s teb ne ste mi na nivoto da se izlagam takiva kato vas samo zavijdat i estestveno iskat da nabiqt drruga 6toto druugo nemojete sigurno 6te se upla6a ako vi vida..mn obi4am da se zaqjdam s vsqka koqto e pod men..vie ste jalki i ste bokluci

awe otde znai6 koi e po dolen ot teb we?? tei kato ti gledam postovete ne samo taq tema se vijda kolko ti e intelekta i kulturata .. .ama kvo li se zanimavam NE ME EBE za nqkva obita4ka deto nqma de drugade i po neta se prai na golqmata rabota ! opravqi se i NE ospamvai sled men ! OMG i pak si pomisli koi e jalkuk

smotanaaaaaaaa samy tyi si ti we koi ti zavijda na teb ma ni imame vs koety iskame ni6ty pove4e ne mi trqbva trygnala sum da zavijdam na nqkfa murla q sa oprai maaaa pf nq sa zanimavam s lape6ki istoriipove4e pi6i si kolkoty iska6 ne ti 6ta prostite komentari ako si misli6 4e mi puka naprao me oprai v jivota are mai sa pi6i ako iska6 celi romani izob6ty nq 4eta

Ся как оспамихме темичката.. айде има си ЛС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си