- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обеца на веждата
е някой имали такъв аксесоар ако мога да го нарека така ? болеше ли когато ви пробиваха веждата ?![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Първоначално написано от titinkaa
не боли спокойно.за мен най голямата болка е на ухото на хрущяла всичко друго е ден-два макс след тва само лек дискомфорт защото не си свикнал и гледаш да внимаваш да не го закачиш.след месец вече забравяш че е там![]()
Нямам, иначе много искамАма няма да си направя, няма и да ми отива
![]()
nicolepcd
оле и мене мн ма естрах на ухото![]()
![]()
аз не мисля за болката след дупката ами по време на правенето....
ааа наситина ли когато се махне обецата дупката си оставаа
![]()
![]()
Имам на лявата. Имах и на дясната, ама..
Боли 2-3 часа след пробиване. Не е нищо особенно като болка.
Не си слагай!!!Аз имах и ми падна след 6 месеца буквално ми се откъсна от веждата на братовчедка ми също.Правих си я в На тъмно не си заслужава остава ужасен белег! А и слагането е доста неприятно.На мен ми я правиха с абокат всъщност незнам дали може по друг начин.Наистина не ти предлагам да си слагаш,но ти си реши!
Не вярвай на онова, което си чул.
Не вярвай в традицията, само защото се
е предавала от поколение на поколение.
Не вярвай на нищо, което е повтаряно много пъти.
Не вярвай, защото написаното идва от някой стар мъдрец.
Не вярвай на догадки.
i kakvo tolkova boli na uhoto O_O
az imam ship4e na hryshtqla na dqsnoto uho i ne me boli nito sega, nito kato mi go probivaha , a tfa beshe otdavna, pone predi godina ...
Моята на лявата вече три години ми седи. Някой хора им пада бързо.Първоначално написано от bettersweet
мс за съветите и още едно нещо а на устната какво мислите![]()
Имам и двете. Не боли, но аз може би не съм обективна, защото прага на поносимост ми е доста висок. За устната може да искаш, да ти сложат лидокаин на спрей. Ще усетиш само лека болка, а след известно време дискомфорт. За веждата, трябва да я пазиш докато зарасне. Да избягваш разни кремове и т.н. глупости около дупката!Но на всеки кожата е различна. Възможно е да мигрира, а може и да не стане.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...