- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сперма=Лечение?!
Та, въпроса ми е кратък, вярно ли е, че спермата причиства лицето, било то пъпки, черни точки?
Абе момиче, ти преди да зададеш въпроса, замисляш ли се за отговора му?
Ако помагаше хората нямаше да мислят гарниери и такива простотии (, по които всички са луднали и си въобразяват, че като си "премахнат" черните точки или за каквото там беше ще станат пепеляшка, но както и е да е.)Та ако помагаше щеше да има шишенца с надпис "кучешка сперма", "котешка сперма" и т.н.
Не, не помага.
Първоначално написано от Donner Wetter
В Англия(не съм 100% убедена,че е там) се предлага процедура за коса със сперма от бик,от скоро.
Първоначално написано от masal
Не се и съмнявам.
Скоро сигурно и аромат ще излезне в Азия например?
![]()
знам само че от спермата на бик се прави Pit Bull
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Хаха и аз това съм го чувала...та гнусно е...Първоначално написано от draki4ka
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
e koi she trugne da go izcejda toq bik beПървоначално написано от Seducti0n
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
![]()
омг
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Спирмата прави лицето по-гладко и хубаво .
Това е научно доказано .
Уау...Първоначално написано от sexy_sladuranka___
http://news.ibox.bg/news/id_1843357099Първоначално написано от Donner Wetter
Чувала съм, че се отразява добре на кожата. Даже някъде бях чела, че в доста кремове за лице я има като съставка.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Добре де, вие представяте ли си го?
Да тръгнат да изцеждат спермата на някой дядка за да я добавят в крема, който после ще си го купи някоя "заблудена" жена?
Ебаси, то било много просто.Вечер преди лягане и назакуска, малко удоволствие на приятеля ви или съпруга и набегом в банята с бурканчето.
Ергените и "ергенките" са преебани.![]()
![]()
Добре че не пия такова нещоПървоначално написано от draki4ka
![]()
![]()
![]()
и аз....макар след като го казах това нещо повечето хора си помислиха че съм някфа луда ама съжелявам хора че го казах и сте се погнусили мислете си за млекце докато го пийте не за спермаПървоначално написано от portokalka1994
![]()
![]()
:P
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Добре де, разбархме.А замисляли ли сте се как тази сперма стига до състава на крема, пък и изобщо до хората?Първоначално написано от BallFace
![]()
То и за коса има сума продукти, ама я виж колко домашни маски има. Следователно, ако помагаха (а те в действителност помагат), нямаше да има шампоани, балсами и маски по аптеките, нали?Първоначално написано от Donner Wetter
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Както някой хора по горе казват : "Ако помагаше нямаше да има гарниер и прочие"
Ами те са създадени за парички
80% от тези кремове не помагат (особено крема за бръчки)
Напоследък много доктори твърдят,че семенната течност е полезна.Не знам дали е полезна за кожата,но по принцип е полезна.![]()
лелеее ако спермата наистина действа то ей сега ша отскоча до гаджето и глей утре със идеална коса и почистено лице....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()