- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да и вземем номера
Здравейте, ходех тея дни в едно кафе дет работи една много сладка сервитьорка на възраст 2-3 години по-малка от мен и мн ми допадна като визия. Гледах я почти през целият ми престой в кафето и на няколко пъти ни се засякоха погледните. Та се чудя как точно да и поискам номера? Дали няма да е по-отдачно да и дапиша моя на сметката? Дайде някакви съвети и идей ако ви идват![]()
да е точно... искаш й нейния номер пък си пишеш своя на сметката![]()
![]()
![]()
моя съвет е да направиш всичко друго, но не и това
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
май мн реклами гледаш... като оня за evrofutbol![]()
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
- Изеинявай,може ли сметката и телефонния ти номер?![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
moje da posledva udar po glavata sus smetkata ili edin golqm i zapomnqsht se shamar ...Първоначално написано от sweet4esf
1vo razberi dali ima nqkoi do sebe si puk togava misli za nomera i tem podobni![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Просто завържи някакъв разговор с нея.От лаф на лаф я питай за номера й,но да прозвучи някак спонтанно.Точно както ти казаха по-горе.."Може ли сметката и телефонния ти номер".Ако ти го даде-даде,ако не-не.От опит глава не боли.
не се филмирай с тва за номера на сметката,първо разбери има ли приятел няма ли,нещо общи приятели ако имате ще е най-добре пък после и взимай номера
Редовен клиент, добър бакшиш=добро отношение=повод за фамилярничене=кратък флирт=казва ти как се казва="искаш ли да излезем някой път"=номера й
че тя и да има, момчето кво го бърка?? Само да не го напишеш на сметката и да оставиш голям бакшиш че ше си помисли че я копувашПървоначално написано от sweet4esf
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от thefreak
не мисля че някой може да го каже по-добре!
оооо ще заболи ако го фраснеПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами почерпи я едно питие завържи разговор и ако видиш че и тя проявява интерес към теб действай.Успех![]()
пускам тема .... половината се ебават ... на другата половина мерси но вече се здобих с номера и
Дръпваш я рязко за яката, тикваш й 1 химикал в ръката и я караш да си напише номера.
+1Първоначално написано от Tedi4ka
На непознат едва ли ще си даде номера(поне аз не бих го дала).Запознай се с нея,поговорете си и тогава мисли как да й вземеш номера.Първоначално написано от milioni
Първоначално написано от schhhhhhh