- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нов, по-голям трус в близко бъдеще?
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=305055
А дали този беше предсказан(от днес. бг):"На 18 май пред Мартин Карбовски проф. Рангел Гюров от департамента „Земни науки” на Нов български университет прогнозира силно земетресение в България с многобройни жертви и големи материални щети
Порф. Гюров посочи, че земетресение от мащаба на китайското ще удари района на София в обозримо бъдеще. Тогава той каза, че лимитът от време се изчерпил, тъй като предишното голямо земетресение в софийското поле е било преди около 150 години. Според неговата теза, колкото по-дълъг е този период, толкова по голяма е вероятността София да бъде ударена от мощно земетресение с магнитуд по висок от 7 степен по скалата на Рихтер.
Най-силно застрашени са районите на София и Софийското поле, поречието на река Марица и районът на Чирпан, районът на Кресненското дефиле – там през 1904 г. е регистрирано и най-силното земетресение, усетено някога в континентална Европа с магнитуд 7,9 по скалата на Рихтер; района на Шабла – там по Северното Черноморие при силен земен трус е възможно образуването и на цунами; районът на Стражица, районите по поречието на Дунава, изложени на въздействието на Вранчанското сеизмично огнище в Румъния, части от Родопите и Кърджалийско.
В последния брой на в. "Шоу"(12-18.11.200на стр.46-та са поместени две статии на тема "Заметресения". Най-изненадващото е , че в по-кратката статийка се цитира някаква екстрасенска Мая Попова, която предрича , че в "дните между понеделник и неделя ще се разлюлеят южните райони на София. земетръсни вълни ще тресат целия Югозапад и черноморското крайбрежие...Добрата новина за българите е , че посочените райони в България ще бъдат люлени от подземните стихии най-много до 4-та сепен по рихтер...". Същата екстрасенска предрича, , че "най-късно до 7 дни" Тихоокеанското крайбрежие на САЩ ще бъде разтресено от поредица земетресения с магнитуд от 6-та степен по Рихтер. А до "12 дни " ще бъде разтресен трийгйлника между "Афганистан-Иран и Кипър". не е за вярване , но същата Мая Попова с абсолютна точност е предрекла и трите леки земетресения в Якоруда и Банско. По принцип съм скептик, но оня ден ми попадна този вестник и като на шега прочетох точно тази статия...
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
![]()
Оле , както си четях статията ... пуснах телевизора току що на БТВ и както си тече филма отгоре излезе лента и пишеше за някакво земетресение 3-4 степен.. но не хванах съобщението от начало....
Направо настръхнах O_o
Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
Танцувай със сърцето си !
![]()
![]()
predi 2 4asa ima6e zemetresenie 4-ta stepen
![]()
![]()
я па ти?!Първоначално написано от tttttt
![]()
we give it all.
Незнам аз това прочетох по БТВ предималко, аз съм от Бургас, нищо не съм усетила![]()
Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
Танцувай със сърцето си !
Спокойно, само не се шашкайте. В момента няма опастност. Но ако наистина има такова земетресение, не искам да си представям! Полувин София ще рухне.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
в ебати филма вкара половината форум![]()
we give it all.
Уф, как ги мразя тези предсказания...
OMFG![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>
а аз реших че ми се вие свят
лелее! уйас...
после ше се разхождаме из София като Шварценегер през някой разрушен град в "Терминаторъ"
![]()
Да бе, вчера за животните, днеска земетресението. Чакам тема за някой велик апокалипсисПървоначално написано от Raybeez
.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Спокойно де, какво толкова. Най-много всички да умрем.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Недей! Ще настане паника...хората имат крехка психикаПървоначално написано от Raybeez
.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Някакво успокоение еПървоначално написано от PainMonopoly
[00:35:45] каза: da
[00:35:47] каза: qko
[00:35:52] каза: stola mi se raztrese
[00:36:02] каза: i masata se razklati
[00:36:05] каза: awe be6e mn qko
даже яко ви е било :/
we give it all.
ми яко си беше кфо, не отричайПървоначално написано от TellMeYourName
и ти си се изкефил поне малко
дано ако умрем, да юмрем сички заедно
![]()
Аз не съм там бе.Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
ех леле..едно заметресение имаше и хайде вече прогнози...Апокалипсис кога ще е ? който познае му давам 5 лева
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
аз давам 10!
...15Първоначално написано от s3xy
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
аа неее!Първоначално написано от Jumbie483
20!
![]()
Айде давам 25!Чакаме някой велик ум, да ни каже кога, ще настъпи велик апокалипсис!
Първоначално написано от HardcoreSyndrome
![]()
![]()
ок ние ще се възползваме от информацията
![]()
Айде да направим някой... форумна врачка!
хаха идеята приета
ся остава и да намерим... доста доходна ще да е тая работа
![]()