- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- В какво най често се блъскате xD
В стълбове, табели и пътни знаци!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
като е тъмно във вратата иначе на светло имам време да реаграм![]()
Най-често се спъвам на равното или по стълбите, блъскам се във вратите, понякога в хора, когато е голяма навалица.
v prozra4nata vrata kam kuhnqta...![]()
![]()
във всичко, което има ръбове![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
оу в доста неща - хора, телефонни кабини, табели, пътни знаци, клони, странични огледала на коли..преди време ми се случи да не залегна на време и посрещнах 1 издаден балкон челнопосле 2 седмици ме боля глава
а в нас се сблъсквам с почти всичко...(голям съм заплес
)
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Сутрин като ставам и съм още сънена и се блъскам по вратите и по стените![]()
Наще само ми се смеят, ама я те да катастрофират така
![]()
![]()
не се блъскам....
Ми и аз не се блъскам![]()
Алеее... аз сутрин н пропускам да се ударя в бюрото или в гардеробаСтана ми хоби...
Damn it man.. Be defferend!
moje bi ne e za tazi tema ama az da napi6a
postoqnno kogato sum purva smqna zalitam ili padam v avtobusa![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Най-често в касите на вратите -незнам как го правя...и също в хората ама то щото не гледам къде ходя...
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
във вратите и хората![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Във "уж" току-що изникнали врати или стълбове.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
амиии сутрин като стана съм ужасно съненаа и има едно ъгълче което трябва да заобиколя преди да излезна от стаята обаче когато ми се спи винаги забравям за негоо.. иии след катоо се блъсна естественоо не мога да запазя равновесие и следва дум на земятаа ...тогава го отнасят Лео , Арчи и Берр ( кучетата ми ) щото постоянно ми се въртят в краката и няма как някои от тях да не го отнесе след паданетоо ..
![]()
та такамм .. иначе веднага след като прекрача прагааа опасноститее наближаватт ...
най-голямияя ми враг от както се помня е бил знакът "Стоп"
![]()
, койтоо седии изперен на средата на тротоара в края на наща улицаа ... Нямаа начин да го пропусна простоо ..
иначее не ми върви през деня ..
![]()
![]()
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
В крака на масата и стола.
всяка сутрин в гардероба... а иначе.. случвало ми се е в дърво да се блъсна,в хора,в стени . . . в даскало редовно забравям да заобикалям чиновете
в бойлера![]()
Non musique - non vie!