- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- В какво най често се блъскате xD
Мислех , че съм бил тъп , но тук присъстват много по-глупави от мен![]()
Бе блъскал съм си главата на някви ниски места, обаче най-много мразя едни определени шибани огледала в едни определени дискотеки![]()
после се чувстваш някъв тъп...
В нищо
Във вратите най - често или в ръбовете на чиновете и бюрата![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
гардероба срещу леглото ми![]()
![]()
![]()
~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[
БЛЪСКАМ СИ БАСТУНА СЪС ЖЕНСКИ ЗАЙОЧОВЦИ. АМА ТРЯБВА И ПАРИ ЗА ТАЯ РАБОТА, ХИЧ МИ НЕ Е ЛЕСНО.![]()
![]()
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
В училище най-вече. Просто имам тъпият навик да взимам завоите по-рано от колкото трябва, и вчера си заковах главата в касата на врататаИли пък, когато чистачката е минала с парцала през стълбите, и става мноого приятно като има някой пред мен.. малко ала "минаваш през мееен"
![]()
това последното ме убиПървоначално написано от rauwkost
![]()
![]()
![]()
по темата: мнооого рядко се блъскам в нещо..
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
В хоратав стълбовете
Днес си закачих чантата на един пирон в даскало и си вървя напред и като ме дръпна... ударих се в стената отстрани![]()
трябва да кажа че наскоро претърпях един инцидент засилих се от много високо и пред мене имаше стена от камъни и със се сила се забих в нея ..последствията бяха почти счупена ръка..крак имах рани по краката ръцете и устната ми беше шита отвътре и отвън беше цялата в рани добре че нямам счупени зъби макар ужасно много да ме боляха нямах
иначе в хора и стени се блъскам често![]()
![]()
Първоначално написано от thefreak
![]()
THE TRUTH IS OUT THERE
В хладилника .....![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ъгли,хора,мебели![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Ми в рамката на вратата..нз.но просто не улучвам![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
в котката D:
Първоначално написано от Drogiranata_
.........
Еми в стените или вратите в къщи![]()