- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- В какво най често се блъскате xD
Скоро време не съм се блъскала![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
В ъглите на бюрото и във врати сутрин![]()
Нещата, които притежаваш...... в крайна сметка притежават теб!
в кухнята не мога да направя завоя и подбирам масата при което тя пада![]()
или когато много бързам (аз вкъщи попринцип ходя боса ) да си ударя крака в някой ъгъл уухх как болиии
![]()
Коя е думата с наи-много наставки и представки?
- Изпонасрахме се!!!
Общо взето във всичко.Най-много се блъскам в стълбове по улицата, челото ми често го отнася по най-бруталния начин. Иначе в хора много се блъскам, спъвам се във всичко, което се озове пред краката ми. Вкъщи се праскам най-често от ръбовете на мебелите, без значение какви са. И шишета с вода, които стоят ей така по средата на стаята непрекъснато отнасям. Убедила съм се, че периферно зрение нямам и това много ми пречи.
![]()
в хората по улиците... в друго избягвам да се блъскам, щото в повечето случаи няма шанс да го поместя![]()
Ами аз не се блъскам чак толкова често ,но за сметка на това често си закачам блузата за дръжките на вратите ....нямам представа как постоянно блузата ми оцелва дръжката![]()
веднъж кат варяхме с една и варим и си прикааме и пред нас една телефонна кабина по едно време са чува туп и я гледам оная тъпата на земята си държи главата аххаахахха голям филм беше :дПървоначално написано от Fickle
пък аз са блъскам сао кат са напия :Д в сичко квот ми е напътя
ама мноо често хората са блъскат в мен щото аз не прая път на никой и те нямат избор ахахаххаах
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
В хора най-често..![]()
В ъгли. Просто не мога да взимам завои![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
това и аз го правяПървоначално написано от Avangard
просто нося по-широки блузи вкъщи
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Най-често се сблъсквам в такива ТЪПИ ТЕМИ![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Най-честоо в леглоти ми..много боли![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
във хората най-често и понякога във праговете на вратите си удрям пръстчетата на краката ;( като цяло не съм толкос спънатаа и понякога във щандовете на магазините
![]()
уфф във всичко възможно.особено рано сутрин...![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
В разни ръбове на ма си и столове.А веднъж като бях 5ти клас в Метро се блъснах в една витрина(нещо се бях заплеснала нанякъде) и после служителите доста ми се смяха![]()
В нас - в леглото ми. По улицата имам чувстовото, че хората нарочно се блъскат в мен, а и има една пощенска кутия пред училище в която винаги си удрям главата сутрин като пуша![]()
Първоначално написано от m0n4yyy
![]()
Want those sunny days back...
абе един път в стъклена врата се бях блъсналаиначе редовно вкъщи минаам напрао през стената
а най-мразя да се удрям в ръбовете .. или на бюрото
![]()
![]()
В стената, във вратата, във асансьорната врата, във краката на разни столове и предполагам, че има още доста неща, в които се блъскам.
В хораИ понякога когато сутрин съм много сънена се блъскам в стената или врата
![]()
![]()
![]()