.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво правя?

PredI 10 meseca haha se zabih s edno mom4e , koeto mi predloji posle da hodim , no az go otrqzah .. toi mi be6e purvata celuvka , az bqh upla6ena i sled 2 sedmici sujalqvah 4e sum go otrqzala .. no ne napravih ni6to .za6toto bqh po-malka , po neopitna.. nz za6to no ne kazah i ne napravih ni6to .. a skoro razbrah , 4e toi e bil navit za vruzka pone 2 /3 meseca sled tova nai-malko .. toi oba4e e ot taka nare4enite "Bad Guys" i ottogava s kolko li ne se e zabil i tn .. I nai - tupoto e , 4e az go iskah 10 meseca i minalata sedmica pak go polu4ih na edno kupon4e .. no dotuka .. toi misli za suvsem dr momi4eta .. ne vqrvam da mu se zanimava da hodi s men .. kefi mi se znam go , no az sum edin vid izpolzvana nosna kurpa za nego , ne bih se unijila da go karam da izliame ( ne sme tolkova blizki ) i ne bih mu priznala 4e imam nqkakvi 4usvtva za6toto ne mislq , 4e 6te ima polza ...
    Dr mi problem e 4e predi nqkolko dena trugnah s edno mn hubavo i svqstno mom4e za da se opitam da zabravq vuprosniq.. celunahme se i ne izpitah absoliutno ni6to .. a me kefi sladur e i pro4ie i sega toi iska da se vijdame pak i az mu otvru6tam sus su6tiq entusiazum , s koito i toi.. ne samo za da ne go naranq , no i za6toto 6te e tupo da zapo4na ne6to i na 3etiq den da go rezna... posle 6te se vijdame po razli4ni pri4ini hilqda puti i ne znam s kakuv sram 6te go gledam .. az dori ne iskam da go celuvam pak no se 4uvstvam dlujna .. prosto naistina ne misleh 4e 6e se polu4i taka .. bqh ubedena 4e 6te mi haresa blizostta s nego , no uvi ..
    Blagodarq 4e pro4etohte vsi4ko kolkoto i da e dosadno no prosto sikah nai - nakraq da se opla4a ,, nqmam dumi s koito da obqsnq kolko mi e kofti ve4e i kolko mi e pisnalo ..jiveq za sledva6tiq kupon v koito pak 6te go imam za 3 4asa i posle toi pak 6te po4ne da se zanimava s novite si kukli .. A fakta 4e trqbva da celuvam novoto mom4e pove4e ot 20 secundi me panikiosva i samo 6te sravnqvam , kakvo ispitvah s ediniq i kakvo s drugiq , kolko e razli4no , kolko po-hubavo moje6e da e .. moga o6te mn prostotii da napi6a .. spiram .. Sega samo se pitam .. " Kakvo pravq?!"
    Ne sum 79ti nabor ei

Re: Kakvo pravq?! :(

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    no az sum edin vid izpolzvana nosna kurpa za nego
    Охоо... е кво, значи чи точно за тоя

От цялата ти тема разбрах че си страшно ограничена.
    Не си играй с момчето с което си тръгнала... няма смисъл да го нараняваш, само за да "забравиш" другия. По добре от сега му кажи как се чувстваш и скъсайте.

emi ko da zna4i .. toi e svalq4 .. zabiva4 az sum stara istoriq .. sq stavam samo za zabivki a men tova ne mi e dostatu4no i mi e mn mu4no .. nz prosto iskah da se opla4a publi4no .. edin vid oblek4enie mi e .. mersi se pak za podkrepata " mn si ograni4ena " ve4e se 4uvstvam po - dobre
    Ne sum 79ti nabor ei

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    emi ko da zna4i .. toi e svalq4 .. zabiva4 az sum stara istoriq .. sq stavam samo za zabivki
    е поне за нещо ставаш

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    ама и ти не си по-стока от пича който те смята за носна кърпичка..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как може да има такива като теб....?Защо,момиченца, си мислите,че тръгването с друг решава проблема с бившия?Я,вземете да пораснете!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    po-dobre ostavi novoto mom4e,ne go izpolzvai,prosto na tebe ne ti puka za nego,po-dobre go zabravi stariq,taka samo se naranqva6,nqma smisal
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Mersi vsi4ki opredelno se opitvat da prevurnat foruma v mqsto kudeto moje6 da se po4uvstva6 o6te po - zle prosto pitah dali nqkoi e bil v podobna situaciq v koeto sum sigurna , a ne da buda napsuvana .. 6tom nqkoi ima lo6o mnenie ne e nujno da go pi6e Mislq 4e tuk vsi4ki sme s podobni problemi , no za vseki negovata si istoriq e nai - smislena .. ostanalite sa za podigravka
    Ne sum 79ti nabor ei

Еми аз мислех че ти отговорихме вече, това че отговора не ти харесва е друг въпрос. Този стария е само играч и няма смисъл да се занимаваш с него, освен ако не искаш да те използва като останалите момичета. Новия го забрави защото е ужасно тъпо да използваш друг човек и да се подиграеш с чувствата им, само защото искаш на теб да ти е добре. Това от личен опит го знам и всички тук ще ме подкрепят. Е, щом казваш че не си ограничена, поне аз ти казвам че си 100% егоист.

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от stop`looking`at`me
    Еми аз мислех че ти отговорихме вече, това че отговора не ти харесва е друг въпрос. Този стария е само играч и няма смисъл да се занимаваш с него, освен ако не искаш да те използва като останалите момичета. Новия го забрави защото е ужасно тъпо да използваш друг човек и да се подиграеш с чувствата им, само защото искаш на теб да ти е добре. Това от личен опит го знам и всички тук ще ме подкрепят. Е, щом казваш че не си ограничена, поне аз ти казвам че си 100% егоист.

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    ама и ти не си по-стока от пича който те смята за носна кърпичка..
    мхм...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си