.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

има ли будни след земетресението?

от гражданска защита може и да говорят, че повече трусове в Софея няма да има ама ни друсна.... някой усети ли го? панирахте ли се?

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    opredeleno daje zaradi tova se sabudih

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

аз от втория нт не усетих но снощният определено беше мн стряскащ даже по едно време не исках да си лягам щото ме беше стра

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    oo i mene me beshe mnogo strah s trista zora zaspah i sutrinta me zabudi nov trus

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Аз не спах цяла нощ, бях в очакване.С якето с обувките в леглото :Д, четях си книжка цяла нощ и само при първия сигнал бях готов да се изтрелям понеже съм на 7мия етаж.Стана така че задремах няkъде към 6;30 събудих се в 7:00 и..друсна, почаках малко и спря.Дано няма повече тревоги !

Град
    somewhere over the rainbow
    Тъкмо си лежах и си мислех "Леле,оцеляхме!" и по едно време като друсна и аз скочих. Нали нямаше да има повече?

Да бе и аз ... лежах си и си викам ... ех тая сутрин ше се наспя без никви заметресения и глупости и то кво ...

Град
    Слънчевата система
    Преди няколко месеца в Търново имаше земетресение и аз много се икефих. Не мога да разбера що ви е страх

Абе само аз ли не съм усетила нищо...нито първото,нито второто
    А и вчера към 10 си бях в нас...на 6 етаж съм...би трябвало да съм го усетила,ама не!
    А сутринта станах в 6 и 30 и тръгнах за работа към 7... или съм била в асансиора,или в метрото...пак не съм усетила нищо... Аз като си сложа слушалките и си набича яко чалга на MP4- то нищо друго не възприемам
    Ако ще и АЕЦ-а да гръмне

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Az usetih i dvata trusa i to dosta silno za6toto v lozenec se e usetilo nai mnogo ... 6te ima o6te vtori4ni trusove v prodiljenie na dve sedmici ... dano ne sa silni

аххаха...беше мн яко..наистина първо се стреснах и само си викам : Абе пияна ли сум или току що Земяат се разденси ..природата е могъщо нещо...и сутринта ме събу нов и си викам Пак ли ти бе..? И СПРЯ.. :P а за кфо ви е страх...?
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

uspokoih se... qvno ne sam se sabudila smao az...
    ina4e stavam az sutrinta i maikami pie kafe v kuhnqta i a zvikam abe useto li zemetresenieto tq mi se hili i mi vika mi az si misleh 4e ba6ta ti stana... i kaktyo se bqh stresnala nabarzo mi mina...

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    хора, един сеизмолог предупреди, че към 27, 28. 11. пак ще има един по-силен трус от вторичните...така че...стягайте се

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Има доста такива теми.

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...209859&start=0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си