- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да й кажа?
Значи историята е такава....най-добрата ми приятелка ходеше с момчето, което обича и всичко си беше ок . До момента, в който той почна да й обръща по-малко внимание и да я приема като лична собственост. Тя издържа точно един ден, и му каза, че не става така, а той реши, че няма да се промени. И така те скъсаха. Беше й гадно, ревеше ми честичко за него и така....тъкмо се баше по-оправила лятото, защото не го виждаше и той се появи. Каза й, че я харесва и т.н. Разбраха се да излязат след няколко дни да се разберат, защото тя не беше способна да му каже, че и тя го иска. Но този ден не дойде, те не се видяха и тя замина на море. Преди да замине му писа смс, но той не отговори...тя си написа на скаип "Time to say goodbye" понеже нямаше да я има 10тина дни. И като се върна, той не й говореше, имаше разбити сърца по инфото и т.н. И оттогава я все се опитва да разбере, защо се държи така....той отскоро й проговори и тя все се чуди кога и как да му каже, че го обича, как да му намекне за чуствата си и т.н. А преди няколко дни негов фр й каза, че е влюбен в наша много добра приятелка (но се оказа, че този фр е хлътнал до уши по нея и не знаем дали да му вярваме). Та проблема е следния- тя постоянно ме пита какво да прави, а аз нз какво да й отговоря...и тя се стои сама и плаче много честно...не мога да я гледам повече така.![]()
Едно изгубено момиче...изгубено в мечти...
ем ко да кажа тоз е некакъв много смотан май
Не мисля че си заслужава да се бори за него,по добре да продалжи напред кво се занимава с глупости
Може би трябва да го забрави и да си намери друг
Да ще е трудно,но кой е казал че е лесно по добре да страда докато го забрави от колкото да вари след него и да има напразни надежди
А ти как да й помогнеш просто я изслушвай,излизай по често с нея забавлявайте се,намерете някое интересно занимание
Друго не се сещам
Ай успех
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
малко време ще трябва според мен
Кажи й да си зариби друг.. това със сълзите не е оферта
Първоначално написано от xpici
+3
А защо не са се видяли преди тя да замине на море? Какво е станало? Според мен това момче или не знае какво иска, или изобщо не си заслужава. Ако я обичаше щеше да направи нещо по въпроса и да задвижи нещата, а той в момента се прави на сърдит и недостъпен. По-добре да го остави за известно време, да не му пише, да не му говори - нищо да не прави и ако той продължи да се държи по същият начин най-добре да се опита да го забрави и да си намери друг.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ами явно той не е за нея и май още не знае какво иска.Както и да е.Тя няма какво да направи.Трябва да се опита да продължи напред без него.
Трудно е, но ...... няма как.
А колкото до теб... Ти няма как да премахнеш мъката й.Единственото , което можеш и трябва да направиш е да си до нея." да й подаваш кърпичка" , когато плаче.Да я изслушваш.Това е! Друго няма какво да направиш.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Абе кфо й се бъркаш в работите?Да се спасява!И тя не знае кфо иска..Не разбирам твоята работа там каква е..Един за всеки, всеки за себе си!Айде...