- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем ;( ;( ;(
Здравейте.Имам 1 проблем ;( Сутринта като се събудих видях,че ми тече бяло течение ;(Това много лошо ли е.Вчера бях болна днес се чувствам по-добре не мисля,че е от това моля ви без подигравки!
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Вероятно е от това, че си нстинала.Спокойно, не е нещо страшно, но ако не ти мине до няколко дни е добре да отидеш на гинеколог.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не е опасноняма да се мре
Това е нормално когато си настинала ... най-добре отиди на гинеголог и ще ти предпише лекарства за това ... но няма от какво да се притесняваш![]()
омфг просто си истинала![]()
![]()
ако е малко за кфо пък тряа ходи на гинеколог ......разбирам ако е ужасно много и е постоянно да ама....... :Д
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
И аз това баяПървоначално написано от Rebirthing
Как разбра? Гледа й на кафе, на ръка?! Или хвърля боб, леща, туршия?!Първоначално написано от pezataa
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Че аз постоянно имам .. не мисля че е проблем ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
хаХАХАХАХАХаХа... ебати тъпото ..![]()
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Ето това са причините за бяло течение, който си мисли че е нормално и няма проблем греши:
Предразпологащи причини
Недостатъчна хормонална активност на яйчниците в предпубертетната възраст, климактериума и менопаузата, патологична яйчникова недостатъчност, бременност, раждане, аборти и др.
Нарушен нормален химизъм и биологична среда на влагалището след неоправдани или неподходящи промивки, влагалищни средства за предпазване от забременяване и др. Влагалището нормално има кисела реакция, която създава неблагоприятни условия за развитие на болестотворните микроорганизми и с това го предпазва от възпалителни заболявания.
По-продължително използване на някои лекарствени вещества – антибиотици, сулфонамиди и др., които, като унищожават нормалните за влагалището микроорганизми, създават условия за развитие на болестотворни микроорганизми /особено често гъбичката кандида албиканс/.
Непосредствени причини
Бактерийни инфекции от най-различен тип, включително и гонококите /причинители на трипера/. Инфекциите са най-честата причина за бялото течение.
Гъбични инфекции – най-честите причинители от много позната на жените група са т. нар. трихомонас вагиналис и кандида албиканс. Влагалищното течение, предизвикано от тези причинители, е често срещано и много упорито. Някои от инфекциите са семейни, защото засягат всички членове на семейството.
Механични причинители - чужди тела, попаднали случайно или преднамерено във влагалището: влагалищни песари, тампони и предмети, използвани при онанизъм или пъхнати случайно от малки деца /бобени зърна, малки монети, копчета и др./.
Термични дразнения – горещи влагалищни промивки, недобре дозирани кални или парафинови тампони при физиотерапия и др.
Химични дразнители – дразнещи разтвори за промивки, противозачатъчни средства, професионални вредности и др.
Нарушена трофика на влагалищните стени при напреднала възраст, след лъчелечение, при общи заболявания и др.
Психогенни причини – най-често у девойки, които не водят полов живот, и у силно сексуални жени.
Може да е от лекарствата. Аз също бях болна преди 1-2 седмици, като когато бях най-зле текох като река. В момента, в който се почувствах по-добре си спря и всичко си е наред. Така че ако не продължи няма от какво да се притесняваш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
abe nqkoi ot vas samo q pla6at...normalno e sled kato si bila bolna-i ot samata nastinka i ako si pila antibiotici.ne q pla6ete 4e moje da e seriozno,da ima infekciq i t.n.kogato bqloto te4enie e pri4ineno ot bakterii ,togava to e po-gusto,sus razli4en cvqt (jult,po-nasiteno bql,kafenikav) i s mn nepriqten miriz.ako nqma6 tezi simptomi nqma za kakvo da se trevoji6.![]()
a tui kato nqkoi se izkazaha leko nepodgotveni... pri nqkoi jeni se polu4ava taka ,4e postoqnno sa sus bqlo te4enie (nari4a se hroni4no). to ne e priznak za bolest ili infekciq ,prosto go ima.i ako e beleznikavo i bez cvqt -nqma nikakuv problem !!! ve4e drug e vuprosut ako gi ima izmeneniqta koito poso4ih malko po-nagore.
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
ne ,ne se lekuva.maika mi cql jivot e sus takova.hodi po lekari po sofiq,vuv specializirani centrove i navsqkude kazvat 4e poprincip hroni4noto bqlo te4enie ne se lekuva.za sujalenie ne namerih materiql v google za da ti go dokaja ,no ako ne vqrva6-porazrovi se malko pove4e i vse 6te nameri6 ne6to...Първоначално написано от Rebirthing
sP0red men ne e neshto osobeno...![]()
Bavn0 i sigurn0 nesht0 te ybiva...i ne sa cigarite a t0va che ne te biva..
nz mene po4ti vinagi 5-6 dena predi da mi doide po4va da mi te4e usileno 'bqlo' i spira s kraq na cikala![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
да ве .. напълно нормално е да имаш бяло течение като си момичеиди на доктор не ги слушай тея !
nikoi ne e kazal "napulno normalno".prosto kazahme 4e 6tom e bolna zna4i e ot tova.az ve4e poqsnih 4e ako ima infekciq ili nqkakvo zabolqvane bqloto te4enie 6te ima neobiknoven cvqt,gustota i nepriqten miriz.vse si mislq 4e sama (bez namesata na lekar) 6te zabeleji nqkoi ot tezi priznaci.Първоначално написано от natedog
и на мене нчколко днеа преди да ми дойде имам бяло течение
xax я земете малко си пазете крачетата и кръста ...
Олеее аз го имам постоянно.Ами ако ми има нещо?![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Ако си пила някакви лекарства е много възможно. Ако толкова се притесняваш отиди на гинеколог!
Нищо ти няма, няма да умреш.Споко.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."