.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    5 листа преписване не могат да се равнят и на 1 лист истинско мислене и мнение ...... Малко ми е трудно да си представя да напишеш 10 страници върху това произведение....а като се замисля би трябвало да си 8-ми клас....а надали има и 5 -6 осмокласници в българия способни да напишат 10 листа върху "из преди да се родя" и от това да излезе нещо ...всеки ден се сблъсквам с хора ,които са преписвали....изкарали са 6-ца...добре...ама на класната вадят 2-ка ...и аиде... Ето затова даскалката ни казваше "По-добре 1-2 листа но от теб ,отколкото 20 но от интернет..."

15 страници написах .. не десет .. и знам , че не може да се равни на това което е измислено .. но не ми пука знаеш ли ? честно казано това е толкова дребна подробност в цялото .. *и не изкарвам 2ки .. изкарвам 5тици и 6тици .. но както казах - не ми пукааа .. вмомента не искам да си развалям настроението с такива като вас .. знаете ли кво .. бъдете си щастливии нервете ми се ама не си правете труда за такива коментари ..

ako nqkoi ima analiz na 1-va 4ast na predi da se rodq....6te moje li da mi go pratii ;***

Red face analiz

ako nqkoi ima analiz na 1-va 4ast na predi da se rodq 6te moje li da mi go prati

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    К`во `дигаш теми дето са от преди Христа, бееее?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си