.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Упражнения за стопяване на мазнините в олбластта на ханша

zdraveite!ne sym debela nqmam korem oba4e imam malko mazninki po han6a molq vi kajete mi nqkafi uprajneniq da stopq tezi maznini.Mn mersi predvaritelno

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Fitnesa mu e cakata \/ Trqbvat ti suvsem malko uprajneniq,za da vleze6 vuv forma....Uspeh... \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

ami nqmam mn vreme za fitnes.moje li da mi kajete nekfi uprajneniq za fky6ti pls

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Carnal_Knowledge
    няма упражнение, или диета, която да гори локално мазнини.
    Наполовина са глупости това.
    - Всички авто-части на едно място!

няма упражнение, или диета, която да гори локално мазнини.
    Деиствително! Отслабва се равномерно по цялото тяло. Затова най-добре прави комплекс от упражнения- малко загрявка, клякания, въртеливи движения, около кръста, коремни преси, аеробика, танци... Ако можеш сутрин или вечер и да тичаш половин-един час ще е много добре. И всичко това естествено с ограничаване на сладко, много солено, хляб и тестени изделия, газинрани напитки, пържени храни, чипсове, снаксове и т.н. Наблягай на плодове, зеленчуци, храни, богати на калции, пий повече течности. С воля и постоянство ще постигнеш много

Повече от фен
    Пробвай с коремни преси...

фитнесът му е майката
    Бъди себе си..

Namali MN maalko hranata ako mojesh zadaljitelno tichai ina4e koremni presi za strani4nite muskoli

Пилатес упражнения са подходящи за вкъщи. Има и филми, и книги, и статии с упражнения. Потърси пък ако не намериш - драсни 1 редче тук и ще ти ги кача някъде.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    коремни преси

Супер фен
    Имаше едно упражнение, дето просто си слагаш ръцете на кръста и правиш мнооооого бавно наклони наляво и надясно. Звучи адски елементарно, но аз като го правих няколко пъти и после имах нещо като мускулна треска Така че явно има ефект, опитай

Супер фен
    Аз нямам време за фитнес, например. И ще следя темата, ако някои има някакви предложения за упражнения в къщи.

ходи минимум по половин час на ден,тичай,и такам...

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    az poprincip si zalagam na fitnesa 3 ili 4 pati v sedmica...kogato nqmam vreme si pravq uprajneniq v ka6ti kato na primer:sqda6 na zemqta i kolkoto moje6 "razkra4va6" krakata si i vdiga6 oblasta koqto e pod korema kolkoto moje6 po nagore,sled 10 povtoreniq 6e useti6 naprejenie.sqda6 na zemqta na 4 kraka i zapo4va6 naprimer s leviq kakto si taka v takava poza premestva6 leviq krak na pred i go dokosva6 s glavatakogato ve4e go dokosne6go izpava6 nazad i nagore kolkoto moje6.Pravi6 klqkaniq.Lqga6 na zemqta i vdiga6 krakata zaedno ili po otdelno nagore.Stoi6 na edin krak kato drugiq e nqkade okolo20 sm po nazad i pravi6 vezna sqka6 se poklanq6 oba4e stoi6 na edin krak bez da go sviva6.Ima i dr samo 4e az nz da obqsnqvam dobre.Aide uspeh
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
    ami nqmam mn vreme za fitnes.moje li da mi kajete nekfi uprajneniq za fky6ti pls
    of kato kajete nqmam vreme za fitnes tolkova 30 min ne moje da otldeli6
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Пилатес мога да препоръчам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си