.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Много странно нещо с SMS-ите?!

Здравейте. Значи, от няколко дена съм забелязала, че когато някой ми прати SMS, вместо да ми даде, че имам получен SMS, направо ми се изписва съобщението, и като затворя и отида във Входяща кутия, не се е отразило, че имам нови получени съобщения. Не знам, имам си достатъчно памет за SMS-и. Не ми се вярва да е заради това. Вярно, че онзи ден го хвърлих яката няколко пъти, но подробности.
    Някой да е имал подобен проблем?!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Какъв проблем по-точно? Проблем с фърлянето на телефони? После защо не работел..

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Ми май хвърлянето не му се е отразило добре да ти кажа... за друга причина не мога да се сетя...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    Там където сенките шептят безспирно...
    Еми.. няма да е зле да го дадеш на поправка и да поискаш мнение от специалист.. тук надали някой ще ти помогне както трябва,дори аз дето постоянно си хвърлям тела нямам такъв проблем^^ едно е сигурно.. тела ти не е наред и се нуждае от преглед
    I lust for the wind and the flurry of leaves
    And the perfume of flesh on the murderous breeze
    To learn from the dark and the voices between
    This is my will...
    The forest whispers my name... again and again..

Рестартирай си телефона.
    Всеки телефон се нуждае от рестарт поне на 10 дена за да не се бъгва софтуера.

Или някой ти праща flash съобщения.

Д ане би да си задала без да искаш настройка да се използва паметта на СИМ-а за памет и тя да е свършила, пък ти да гледаш на телефона. Това даже на мен ми се е случвало.

Ако не е никое от тези двете (след като имаш свободна памет) просто си занеси за 10-20 лв да ти сменят софтуера на телефона или там от където си го купила за сервиз. Не боли ;д. Ама имай напредвид, че всичко ще бъде изтрито от телефона.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си