Кой е перфектният мъж за една жена и обратното? ''
Ако мога си позволя да пофилософствам за „обратното”, то определено всеки човек има определен тип, който го привличат повече от всички други. Тук не става въпрос само за външност. Поведението играе голяма роля в избора. Ще се опитам да опиша моя тип по 2 критеря:
1. Физически данни: ''
Понеже съм строен и имам сравнително привлекателно лице, ми харесват също такива момичета. Първото, което виждам е лицето. Широката усмивка носи допълнителни точки, но не и ако е престорена. Леко изразени скули и бадемови очи задържат погледа ми повече, отколкото позволява доброто възпитание. След като лицето е издържало изпита, продължавам бързо надолу. Ако няма разни увиснали неща, почвам да гледам, дали има гърди. Не трябва да са големи, но трябва да има поне 2 пъти по-големи от моите и да не са увиснали. Този тест се прави за съжаление в по-късна фаза, освен ако нещата не са изложени съвсем на показ, което честно казано би ме отблъснало. Стигаме и до дупето. Хубавото, стегнато дупе е солта и пиперът и при наличие на останалите неща прави една жена трудно устоима.
2. Излъчване: ''
Всичко е едно цяло. Излъчването е решаващо за това, дали някой ти е симпатичен или не. Дрехите, маниерите, гласът и изборът на думи могат да решат нещата в твоя полза или да те направят отблъскващ. Но все пак, какво харесвам лично аз.
Артистизъм във всяко едно отношение и любов към детайлите кара сърцето ми да бие по-бързо и очите ми своеволни. Смелото и подходящо съчетаване на цветовете, грациозното движение на ръцете и изправената стойка, овладеният и мек тон на гласа, и интелигентният избор на думи изграждат лично за мен идеала на жена. Дори и най-красивата жена на света може да ме отблъсне за секунда, ако се държи арогантно и апатично през повечето от времето. Определено вярвам в химията между двама души, но разни игрички на кой е по-властен, могат да убият пламналата искра в мен.
Всичко е индивидуално. Опитах се да бъда прям. Сигурен съм, че дори да не сте мой тип, има много други, които биха жертвали живота си за вас. Хайде че много се отцепих