.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

няколко въпроса

първият ми въпрос е : имам отвратителни пъпчици по краката горната част на крака ....знаете ли някакве мазила нещо да се махнат ?
    следващия ми проблем е че ноктите на краката ми са мн твърди..
    ако някой знае начин за разрешение на проблемите ми да пише..предварително благодаря
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

.. Ем тия пъпчици може да са от всичко .. няква алергия или др неща .. Иди на кожен лекар да ти каже .. Не вярвам някой тук да е ясновидец и да знае какво ще ти помогне А за ноктите .. Ако е за резане пробвай да ги държиш 10 15 минути преди да ги режеш във вода
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

пъпчиците може да са гъбички, не разбрах коя точно е тази горна част...

за ноктите писаха вече, може да ги режеш след баня, докато са още меки от водата...

И аз имам същите проблеми.Пъпчиците са по бедрото и съм 100% сигурна,че поне при мен не са нито алергична реакция нито нещо такова.А за ноктите предполагам авторката е достатъчно умна да се сети да си потопи краката във вода преди рязане.Има ли нещо което трайно да омекоти ноктите?

Цитирай Първоначално написано от masal
    И аз имам същите проблеми.Пъпчиците са по бедрото и съм 100% сигурна,че поне при мен не са нито алергична реакция нито нещо такова.А за ноктите предполагам авторката е достатъчно умна да се сети да си потопи краката във вода преди рязане.Има ли нещо което трайно да омекоти ноктите?
    и моите не са от алергия... да знам че трябва да ги режа след като се къпя...но аз ви питам за някакъв прокукт който да ги омекоти
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си