- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На коя песен си представяте как правите любов?
Enigma - From East to West ..
не само си го представям а по принцип като правим каквото и да е било с музика това е песента. .. и после си продължаваме с Enigma.. аз не ги хр мн мн но .. на него му харесва а на мен не ми пука достатъчно за даи скам да сменим песента![]()
мии...остава-шоколад и Lil'Wayne-Lollipop,просто гласът му звучи адски секси![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
http://vbox7.com/play:6378fbd1
Единствено на това си се представям да правя секс, за любов- не знам![]()
Principno na nqkvi romanti4ni pesni oba4e naposleduk slu6aiki Apocaliptica - Path(dale4 ot stila muzika koito slu6am) i zapo4vat edni misli....
Byz-Do you wanna fuck i Jay Sean-Ride it![]()
fuck off
или на ''Куцо магаре" на орк. Тръстеник или нео на Хисарския поп някои от по-романтичните балади![]()
Byz-Do You Wanna Fuck ..![]()
![]()
![]()
ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE
Malko banalno , no...
Madona - Justify my love![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Alice Cooper-Snakebite![]()
Aerosmith - I Don' Want To Miss A Thing
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
тъпанар,много си зле,ама мноооого! песента се казва FACK ..Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
лесно е да нападаш,ама като не разбираш от Еминем,защо въобще се бъркаш.. май се имаш за много компетентен по всички въпроси,ама слез на земята!
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Madona - justify my love![]()
http://www.vbox7.com/play:72c8627e
Blero - Se di
Close to you - Baby don't go
Savage Garden - Truly,madly,deeply
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
всеки твой коментар тъп "фешън" с блузки за 10лв от пазара до вас ме избива на голям смях простоПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
FUCK се казвала песента слушал еминем па нз песните му пфф.... найстена мно си тъпо педалче
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МНО ЗЛЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
хахаха няма да казвам цени не искам да се засрамиш нещо и не разбирам къв ти е проблема с мене я ми кажи ама даи на лс че не ми се спами заради тебе аиде чакам отг
![]()
![]()
![]()
![]()
явно найстена мно бой ти иска тиквата аз му казвам нормално да се разбереме че ми писна то ми се пали еми ти си голям боклук "брато" ае дано ти УМРАТ ДЕЦАТА ! (ако някоq ти се навие да имаш някой ден)
и като много искаш да знаеш цена
блуза - 50 кинта
шапка - 25 кинта
анцуг гоRнище долнище - 100 кинта ае радвай се ся ще земе да ми се хвалиш нали ха не се и съмнявам в твойте неандерталски способности
и не се прая на никакъв ти гангстертва че се обличам 1001път по яко от теб не ме прави гангстер мой човек
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
брееей че надут пуяк
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
смешни ми нека са смешни твойте дрехи за мен също са смешниПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
"".Едва ли ще си позволиш някога да носиш риза на Hugo Boss или на D&G"" "" Много си повърхностен бе мойто момче"" май не само аз. Всеки си има вкус теб като не те кефи не носи не съм те карал та къв ти е проблема ми с мен ми кажи ???
Има много песнички, които ми действат по този начин, слушани в подходящата атмосфера с подходящия човек, но тази за която се сещам сега е Timbaland - Bounce![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Хаха,ей смешник защо продължаваш да се излагаш?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Знаел тая песен..ахха ами ако я знаеш,ще го усетиш кво пее..омгг не мислех,че си толкова глупав!
Аа и ти можеше да му поправиш 'грешката' без да го обиждаш,но не го направи,нали?Яя преди да постнеш нещо го прочети първо щот си противоречиш.Аа да.. ии като гледам момчето изглежда 100 пъти по-добре от теб,ти мязаш на мазен циганин,освен ако не си такъв..разбира се!
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()