.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 318
    Enigma - From East to West ..
    не само си го представям а по принцип като правим каквото и да е било с музика това е песента. .. и после си продължаваме с Enigma.. аз не ги хр мн мн но .. на него му харесва а на мен не ми пука достатъчно за даи скам да сменим песента

мии...остава-шоколад и Lil'Wayne-Lollipop,просто гласът му звучи адски секси
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

http://vbox7.com/play:6378fbd1
    Единствено на това си се представям да правя секс, за любов- не знам

Principno na nqkvi romanti4ni pesni oba4e naposleduk slu6aiki Apocaliptica - Path(dale4 ot stila muzika koito slu6am) i zapo4vat edni misli....

Byz-Do you wanna fuck i Jay Sean-Ride it
    fuck off

На "C-Block" ,"We believe".

или на ''Куцо магаре" на орк. Тръстеник или нео на Хисарския поп някои от по-романтичните балади

Eminem - FACK

Byz-Do You Wanna Fuck ..
    ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Malko banalno , no...
    Madona - Justify my love
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Alice Cooper-Snakebite

Aerosmith - I Don' Want To Miss A Thing
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от sapa91
    Eminem - FACK
    Пиши се "FUCK" бе неграмотно пишлеме такова.
    тъпанар,много си зле,ама мноооого! песента се казва FACK ..
    лесно е да нападаш,ама като не разбираш от Еминем,защо въобще се бъркаш.. май се имаш за много компетентен по всички въпроси,ама слез на земята!
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Град
    Los Angelis,California
    Madona - justify my love

http://www.vbox7.com/play:72c8627e

Blero - Se di
    Close to you - Baby don't go
    Savage Garden - Truly,madly,deeply
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Aerosmith-Crazy

Цитирай Първоначално написано от iLovePiruBloodz
    Eminem - FACK
    лесно е да нападаш,ама като не разбираш от Еминем,защо въобще се бъркаш.. май се имаш за много компетентен по всички въпроси,ама слез на земята!
    Тъпанар ше викаш на баща си,червей такъв.Еминем слушам от както се помня и я знам тая песен,но никога не ми е минавало през ума че се пише точно така (за което се извинявам за нападката към онова смешно рапърче,наистина не бях прав).Пък и я по-полека,не ми се тряскай само че да не ставам лош,можеше спокойно да констатираш грешката ми и да ме поправиш без да обиждаш нали? Още едно евентуално заяждане с мене без повод не би ти донесло нищо хубаво...
    всеки твой коментар тъп "фешън" с блузки за 10лв от пазара до вас ме избива на голям смях просто FUCK се казвала песента слушал еминем па нз песните му пфф.... найстена мно си тъпо педалче МНО ЗЛЕ

Eminem - FACK
    Тъпанар ше викаш на баща си,червей такъв.Еминем слушам от както се помня и я знам тая песен,но никога не ми е минавало през ума че се пише точно така (за което се извинявам за нападката към онова смешно рапърче,наистина не бях прав).Пък и я по-полека,не ми се тряскай само че да не ставам лош,можеше спокойно да констатираш грешката ми и да ме поправиш без да обиждаш нали? Още едно евентуално заяждане с мене без повод не би ти донесло нищо хубаво...
    всеки твой коментар тъп "фешън" с блузки за 10лв от пазара до вас ме избива на голям смях просто FUCK се казвала песента слушал еминем па нз песните му пфф.... найстена мно си тъпо педалче МНО ЗЛЕ
    Блузки за 10 лв носиш ти, погледни си снимката отново и помисли пак:

Я сега като си толкова отворен кажи колко ти струва панталончето и блузката? Има още доста хляб да ядеш докато запомниш различните стилове.Не съм фешън,нито робувам на някой стил (за разлика от тебе).
    Пък да казваш че ходя с евтини парцалки като твойте си е пълен смях и нахалство,малък "гангстер" такъв

хахаха няма да казвам цени не искам да се засрамиш нещо и не разбирам къв ти е проблема с мене я ми кажи ама даи на лс че не ми се спами заради тебе аиде чакам отг

явно найстена мно бой ти иска тиквата аз му казвам нормално да се разбереме че ми писна то ми се пали еми ти си голям боклук "брато" ае дано ти УМРАТ ДЕЦАТА ! (ако някоq ти се навие да имаш някой ден)

и като много искаш да знаеш цена

блуза - 50 кинта
    шапка - 25 кинта
    анцуг гоRнище долнище - 100 кинта ае радвай се ся ще земе да ми се хвалиш нали ха не се и съмнявам в твойте неандерталски способности

и не се прая на никакъв ти гангстер тва че се обличам 1001път по яко от теб не ме прави гангстер мой човек

явно найстена мно бой ти иска тиквата аз му казвам нормално да се разбереме че ми писна то ми се пали еми ти си голям боклук "брато" ае дано ти УМРАТ ДЕЦАТА ! (ако някоq ти се навие да имаш някой ден)
    Да иска ми,айде ела да ме набиеш.Искам да видя как ще стане тая работа.С тая хилавата ръчичка само чекийки може да си биеш.Ако удариш някой вероятно ще я счупиш или ще се разпадне на пърченца.Не се измъквай - няма да се разбереме нормално.Каквото си надробил такова ще сърбваш.Децата ми няма да умрат (клетвите се връщат към тоя който ги изрича) пък и винаги има някоя която да ми пусне за разлика от тебе грозен помияр такъв.Питай всеки който ме познава ако не вярваш
    брееей че надут пуяк

и не се прая на никакъв ти гангстер тва че се обличам 1001път по яко от теб не ме прави гангстер мой човек
    Много си повърхностен бе мойто момче.Едва ли има значение,но ако се мислиш за голяма работа като носиш дрехи за /цитирам - блуза - 50 кинта,шапка - 25 кинта,анцуг долнище - 100 кинта/
    значи си ебати и тъпото копеленце
    Обличал се 1001 път по яко от мене.Ебати смеха .Едва ли ще си позволиш някога да носиш риза на Hugo Boss или на D&G,но иначе кефи се там на смешните си рапърски парцалки.То това ще ти остане на тебе.Аз се спирам със спама /поне докато не изръсиш някоя простотия която да ме подразни достатъчно че да извадя отново големия черпак/
    смешни ми нека са смешни твойте дрехи за мен също са смешни
    "".Едва ли ще си позволиш някога да носиш риза на Hugo Boss или на D&G"" "" Много си повърхностен бе мойто момче"" май не само аз. Всеки си има вкус теб като не те кефи не носи не съм те карал та къв ти е проблема ми с мен ми кажи ???

Има много песнички, които ми действат по този начин, слушани в подходящата атмосфера с подходящия човек, но тази за която се сещам сега е Timbaland - Bounce
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Eminem - FACK
    Хаха,ей смешник защо продължаваш да се излагаш?
    Знаел тая песен..ахха ами ако я знаеш,ще го усетиш кво пее..омгг не мислех,че си толкова глупав!
    Аа и ти можеше да му поправиш 'грешката' без да го обиждаш,но не го направи,нали?Яя преди да постнеш нещо го прочети първо щот си противоречиш.Аа да.. ии като гледам момчето изглежда 100 пъти по-добре от теб,ти мязаш на мазен циганин,освен ако не си такъв..разбира се!
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си