.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Град
    Plovdiv

помогнете по немски PLS за вторник!

здравейте всички, трябва ми помощ по немски понеже имам да пиша отговор ва въпрос - wurde ich die wunderpillen nehmen оспях да го напиша но немога нещо точно до го преведа ако някои може нещо да направи нека да пише а ето го и текста:

да аз бих взел чедотворно хапче. то би било против стареене.бих искал да живея поне още 300 години, понеже бих искал да видя какво би било станало с планетата земя , ще се открие ли живот на друга планита , бих ме ли живяли на друга планета, как биха се променили технологийте ако продължават с днешното темпо и т.н. Моята представа за живота след 3 века е , че учените биха открили планета сходна на нашата и че би било имало живот на нея . на земята ще има по барз транспорт или дори летящи коли, предвижването ще става по-бьрзо.медицината ще напредне много . образованието ще стане доста високо . ще има по-малко строителство и няма да бъде толкова замърсена планетата.това е маята представа за бъдещето след взимането на чудодеино хапче.

ако някои може да ми помогне нека да пише трябва ми за вторник и СЪЩО АКО МОЖЕ НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е ПРЕВОДА ДА БЪДЕ В Konjunktiv 2

МОЛЯ ПЕШЕТЕ!

и кой ще е тоя дето доброволно ще седне да се мъчи с конюнктив не знам

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от royal_girl
    и кой ще е тоя дето доброволно ще седне да се мъчи с конюнктив не знам
    i az tva se 4udq ne 4e nqma da go napraq za 10min ama vse pak vie nqmate li malko suvest zemi se porovi v re4nika i naprai glagolite v Konjunktiv i gotovo ne e dulug teksta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си