.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: по-големи?

по-големи?

интересно ми е да знам,вие бихте ли си купили един номер по-големи ботуши,ако много ви харесват?защото аз направо се влюбих в едни,но нямаше моя номер... не си взех един номер по-големи,но като се прибрах се замислих и си казах,че ако си сложа стелки и ги нося с по -дебел чорап(все пак са за зимата),бих могла да си ги взема...ще ме посъветвате ли...?

Ама разбира се Работих в магазин за обувки (( Мандарин в Мол оф София )) и оттам знам, че разликата между 2 съседни номера е 4 мм. Има даже и стелки, които се справят с този проблем, както ти сама каза Също и дебел чорап е вариант.+Това с по-широка или голяма обувка ще ти е по-топло на крака.Плътните зимни обувки държат студено.Абе няма какво да се замисляш.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    ами момиче има един начин да разбереш..доста е труден и сигурно няма да се справиш но все пак пробвай.. що не пробваш тези ботуши които МОЖЕ БИ са ти големи и след това да се чудиш как ще ги носиш/..а ако вече си ги пробвала и са ти удобни какво тогава питаш..?

Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    ами момиче има един начин да разбереш..доста е труден и сигурно няма да се справиш но все пак пробвай.. що не пробваш тези ботуши които МОЖЕ БИ са ти големи и след това да се чудиш как ще ги носиш/..а ако вече си ги пробвала и са ти удобни какво тогава питаш..?
    аз ги пробвах...и не са ми кой знае колко големи,но все пак си е един номер...много се колебая и затова исках да разбера мнението на другите,просто да кажете как вие бихте постъпили?...

ne,za6toto 6te sa mi i po 6iroki

Град
    София :Pp
    какво чакаш още отивай и ги купуваi докато някои не те е предредил ! даже още по добре е да си купиш обувки 1 номер по голями !
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Не прави тази грешка. Аз я направих и много съжалявам, защото се забелязва много. Дори приятелят ми ми направи забележка и аз самата като се замисля и загледам- стои грозно. Аз не бих го повторила това. Най- малкото, че дори на момента да ти стои добре с носенето обувката се отпуска и се разширява и става кофти.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    вземи си ги както каза дебели чорапи + стелки и всичко е ок.ако не може и малко памук да натъпчеш най отпред и да не го вадиш просто да ти оплатни върха на пръстчетата

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Правила съм го много пъти. Никакъв проблем

Супер фен
    Докато се начудиш дали да ги вземеш, някой ще го направи преди теб...
    nicolepcd

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Не забравяй, че обувките след известно време ще се разширят... Така че... Ти си решаваш, но аз не бих го направила.

Град
    София :Pp
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Не забравяй, че обувките след известно време ще се разширят... Така че... Ти си решаваш, но аз не бих го направила.
    ще се разширят ама и крака и ще порасне
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

ами,не...колкото и да са хубави ботушите,няма ли моя номер,няма да си взимам по-големи.
    като се погледнеш в профил в огледалото стои неестествено...сякаш си с плавници
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Много зависи от самата обувка и това ти как се усещаш

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    ко ти пука ми кажи щом не са ти толкова големи си вземай стига да не се забелязва определено много че са тии големички
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си