Идеята за тази тема беше породена от подобна тема в друг форум, но за коса... а това, което на мен ми е интересно, а предполагам и на много други момичета в този форум, е грима. Идеята ми е в тази тема да си обсъждаме начини на гримиране, ако имаме някакъв кожен проблем като пъпки да речем, да потърсим съвет или мнение, техники на гримиране, какво да използваме при гримирането, дори и някакви статии в интернет, предавания по ТВ, клипчета или бабини рецепти... общо взето всичко свързано с ГРИМА. Надявам се да сте активни и да си направим една хубава темичка. Също така ако желаете можете да слагате и снимки на грима ви (знам, че има други теми за това, но говоря за тази тема) и ако сте съгласни да ги сложа в галерия - пишете. Ето и регистрацията в албум.бг http://www.album.bg/makeup_addict/ Все още няма снимки, защото регнах акаунта преди минути. Ако темата се развие, ще едитна това първо мнение като сложа най-важните линкове най-отгоре и списък с козметичните продукти, от които сме най-доволни!
Е, записвайте се и да започваме!