.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: кОсичка

кОсичка

http://z.about.com/d/beauty/1/5/0/i/curly6.JPG - как да си я направя тази прическа плс обяснете ми подробно- каква маша или ролки и от къде да си ги купя мерси мн предварително

Специално тази би трябвало да е направена с маша. Та хващаш едно кичурче - дебело колкото на картинката, навиваш го на машата, изчакваш известно време, освобождаваш, и така цялата коса... и накрая взимаш малко коса от бритона на една страна и закрепваш с фибичка или шипка... лесно е! Но не се сресвай, само се намести, защото ще се развали прическата

а машата каква да е .. смисъл за по едри или по дребни къдрици

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_mime28
    а машата каква да е .. смисъл за по едри или по дребни къдрици
    е мисля ,че няма за по- едри или по-дребни , защото то зависи от това колко коса ще захване6
    Bring it on baby.. I taste good!

Аз пък ставам еи така като се правя на плитки от двете страни ..

Тази и аз мисля, че е направена с маша. Цялата коса на маша, на едри кичури. Но много се изтощава косата от машата- имай го в предвид.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Освен с маша можеш да постигнеш същия ефект и с големи ролки.Тогава няма да си увредиш толкова косата,но за сметка на това ефекта може би ще бъде по краткотраен

Мисля, че това е направено с ролки.С маша става по различно.Личен опит,но да - машата е малко по-специален вид вредител .Не е като пресата.
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    или маша или като се изкапеш помоли майка си да те сплете на рибена кост и като ти изсъжне косата се разплети и си готова

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Освен с маша можеш да постигнеш същия ефект и с големи ролки.Тогава няма да си увредиш толкова косата,но за сметка на това ефекта може би ще бъде по краткотраен
    Напротив! Точно обратното. С ролки ефекта е по-дълготраен. Но с ролките косата не е така подредена както ако я направиш с маша и както е на снимката. Може да опиташ и с преса за изправяне на косата. В www.youtube.com има много клипчета, на които е показано как се прави тази прическа.

Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Напротив! Точно обратното. С ролки ефекта е по-дълготраен. Но с ролките косата не е така подредена както ако я направиш с маша и както е на снимката. Може да опиташ и с преса за изправяне на косата. В www.youtube.com има много клипчета, на които е показано как се прави тази прическа.
    Е аз не съм останала с такова впечатление ама айде

Едит:И с преса за коса можеш да се накъдриш по този начин,но е малко по-трудно (и трябва да си с поставката за изправяне)

Maша... С нищо друго ефекта не би бил толкова добър.
    И не го прави сама... Едва ли ще успееш.
    Най-добре при фризьор, или при някой, който може да го направи качествено.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си