- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджето.ви.добре.ли.се.бръс е
питам.щото.моя.не.го.прави.м н.старателно.и.като.го.целу ам.боде.мн.гадно.и.се.нервя. мн![]()
I can't stop myself from loving you <3
zashto slagash tochki mejdy dumite![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Чудно наистина.Може би стил на писанеПървоначално написано от spongkata
![]()
[i][b]When it
тва.е.много.гадно.писане.с.т ея.точки![]()
А по тамата - В момента си нямам гадже!..Но до сега всичките ми бивши са се бръснали добре!
ПП..Темата не е ли в грешен раздел?![]()
az mislq 4e ne e ot na4ina po koito go pravi. nqkoi xora kosmite im rastat po-barzo, primerno az ako si brasna krakata sytrin ve4erta podadat ve4e. po sa6tiq na4in v na4aloto nqmax problemi sled kato bivi6iq mi priqtel se brasne6e ne mi bode6e i t.n. no postepenno zapo4na mn gadno da mi bode, sled koeto my kazvax da se brasne po-4esto, estestveno toi po4na da se oplakva 4e kojata my se za4ervqvala i t.n.
prosto zavisi i ot tova kolko e debel kosama, kolko e gasta bradata, kolko barzo raste. nqma spasenie da ti kaja 4estno...az pone ne otkrix.![]()
добре си се бръсне, даже и аз съм го бръснала....![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Може да не и бачка интервала![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
mi po princip da..no ne mnogo 4esto i moita koja e mnogo 4uvstvitelna 4e samo kato me dokosne s bradata si po vrata ili po ramoto i izbivam .. ili ako ima malki musta4ki i podivqvam ...![]()
Първоначално написано от Drebs
![]()
То наистина си зависи от косъма ... Моя приятел например не се бръснеВ смисъл има машинка и когато му порастне малко брадичка,той само я накъсява не я маха напълно,но той е по-хубав с къса брадичка,говоря за много къса,но да има
![]()
Иначе.не.ми.прави.впечатлен ие.даже.се.кефя.като.някой.п ът.ми.боцка.малко.така![]()
![]()
![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Аз обичам да си шкуркам ръцетебрадата не ми пречи..
според мен пък е некво много секси да му е леко порастнала брадата![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Нда, на един мъж му стои мн по- добре като е с леко набола брада... има някакъв чар.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Я не се бръсна,баце!!!
Я съм Робинзон![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Meне па ме кефи като има брадичка .. Лекичко така ..![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Не, за мое щастие. Харесвам мъже с бради, ако им отива естествено. А на моя му. И се научи, че има интервал. Спри с тези точки!!!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Абе оставя си я и малко боцка ама е мн sexy![]()
Първоначално написано от raichEbaichE
![]()
![]()
и аз мисля така .. :P