.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Била съм и с такива, които се бръснат и такива, които не го правят толкова често, а само поскъсяват брадата. Не на всеки отива наболата брада.
    Харесвам мъже с такава брадичка, бодежа не ме притеснява. Ако като ме целуне ми се подкосяват така краката ще забравя брадата и всичко

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Нда, на един мъж му стои мн по- добре като е с леко набола брада... има някакъв чар.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Svishtov, Bulgaria
    Ей таман гледам една реклама на Gillette Ами то моя горкичкия десет дена ако не се бръсне и гледай ти Крали Марко на коня! Почти винаги ми боцка, но на мене ми харесва. Сещам се веднъж викам на баба, тя си пие кафето винаги с цигара, ама винаги и я попитах:'бабо, какво е за теб кафе без цигара?' и тя ми вика 'като целувка без мустак!'

Супер фен
    Моя като се обръсни и е гладичук и мекичък като го ама след ден два като почне да му расте брадата или мустаците и боде....всяко момче е така...но той не може докато се покажат малко и да ги маха.Така се разранява самото място и го боли.За това си търпя...и аз мразя да ми боде...защото се раздразва и моята кожа по лицето....но какво да се прави ...
    Обичам те <3 !!!

ам... ЩО НЕ ГО УБОЦКАШ И ТИ А?
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    некъде из Сливница...
    с тва бръснене е голям проблем постоянно ми мрънка за тва колко много съм я боцкал и кво да правим бръснем се колкото се може по често че като се сетим че вечерта пак ше има изнасяне на редовната лекция "мързел такъв нема ли да се обръснеш най-накрая" а мен пък си ме кефи да си ходим ураснал ( е не много де,в рамките на нормалното) ама кво да се прави любовта изисква жертви

Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Иначе.не.ми.прави.впечатлен ие.даже.се.кефя.като.някой.п ът.ми.боцка.малко.така
    дам.и.аз.се.кефя.като.ме.боц а

Re: гаджето.ви.добре.ли.се.бръс е

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    питам.щото.моя.не.го.прави.м н.старателно.и.като.го.целу ам.боде.мн.гадно.и.се.нервя. мн
    .. ам гаджето ми не се бръсне

Град
    Sofiя
    Сега с бившия ми дето се разделихме,той се бръснеше ама,като забравеше и като се целувахме и до такава степен,беше ми протъркал кожата,че по носа почнах се бела. И аз все му казвах,да се бръсне.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Момче съм.Бръсна се веднъж на две седмици защото брадата ми е рядка и расте бавно.До сега момиче не се е оплаквало от окосмението ми по лицето.

Цитирай Първоначално написано от krisiiiiito
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Може да не и бачка интервала
    а пък по това моя приятел се бръсне добре понякога боцка ама не е кои знай какво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си