- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджето.ви.добре.ли.се.бръс е
Била съм и с такива, които се бръснат и такива, които не го правят толкова често, а само поскъсяват брадата. Не на всеки отива наболата брада.![]()
Харесвам мъже с такава брадичка, бодежа не ме притеснява. Ако като ме целуне ми се подкосяват така краката ще забравя брадата и всичко![]()
Първоначално написано от BrokenInnocence
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ей таман гледам една реклама на GilletteАми то моя горкичкия десет дена ако не се бръсне и гледай ти Крали Марко на коня! Почти винаги ми боцка, но на мене ми харесва. Сещам се веднъж викам на баба, тя си пие кафето винаги с цигара, ама винаги и я попитах:'бабо, какво е за теб кафе без цигара?' и тя ми вика 'като целувка без мустак!'
![]()
![]()
![]()
Моя като се обръсни и е гладичук и мекичък като гоама след ден два като почне да му расте брадата или мустаците и боде....всяко момче е така...но той не може докато се покажат малко и да ги маха.Така се разранява самото място и го боли.За това си търпя...и аз мразя да ми боде...защото се раздразва и моята кожа по лицето....но какво да се прави ...
ам... ЩО НЕ ГО УБОЦКАШ И ТИ А?![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
с тва бръснене е голям проблем постоянно ми мрънка за тва колко много съм я боцкали кво да правим бръснем се колкото се може по често че като се сетим че вечерта пак ше има изнасяне на редовната лекция "мързел такъв нема ли да се обръснеш най-накрая" а мен пък си ме кефи да си ходим ураснал ( е не много де,в рамките на нормалното) ама кво да се прави любовта изисква жертви
![]()
дам.и.аз.се.кефя.като.ме.боц аПървоначално написано от Drebs
![]()
![]()
![]()
Момче съм.Бръсна се веднъж на две седмици защото брадата ми е рядка и расте бавно.До сега момиче не се е оплаквало от окосмението ми по лицето.
Първоначално написано от krisiiiiito
![]()
![]()
а пък по това моя приятел се бръсне добре понякога боцка ама не е кои знай какво
![]()