Вече незнам какво да правя .. Има едно момче с което се познаваме от деца.Само,че нали пораснахме и само познати си останахме до преди 1 година.Когато нещо стана на един рожден ден той беше много пиян и все пак живее до нас и незнам как така той беше там и аз нали му викам Гого добре ли си .. а у грижех се за него норамлно.И аз му викам ай да си ходим и си тръгнахме двамата изпрати ме .. живеем вход до вход де хаха .. На другия ден аз излизам и го видях и той дойде при мен и такъв почна нещо там вика ай на кафе малко или на кино да се разходим моля те .. и аз обаче си имах приятел тогава и му казах не мога.Но във същия ден с приятеля ми се разделихме и на мен ми беше много гадно и се прибрах и имах някакви плачещи на скайп.Той ми писа и така след 1 седмица тръгнахме.Всичко беше много хубаво около месец,след това нещата се преебаха нещо.Той ми каза,че е по-добре да си останем само приятели,защото това че сме съседи и се знаем от толкова време е гадно нали и за това че аз не съм искала другите да знаят че ходим.И така аз бях дествена още тогава,но всички си мислеха,че не съм както и той самия.След няколко месеца той ми писа нещо заговорихме се и след около 2 седмици той ми вика ей са ще дойда до вас да те цункам а то беше 2 сутринта .. и аз му викам да добре.И той идва нашите бяха на море.И той дойде и от една,две,три целувки това онова .. и го направихме.И след това нищо аз не можех да го погледна беше ме супер срам от него и само го отбягвах 2-3 месеца.Но след това почнахме да се виждаме само като приятели той не искаше връзка от мен,а само секс.. Аз му казах че няма и само приятели си останхме.Дойде Нова Година и какво стана аз бях на един купон и после отидох на друг и той беше там.И айде пак го направихме .. след няколко месеца пак и така .. доста пъти.Но когато се видим нали в компания нещо се засечем не спираме да се караме да се псуваме и да се заяждаме.Държим се отвратително един с друг той ми е първия .. сега хода с едно момче вече доста време и нали спя с него .. но това момче Гого нещо немога бе той ми пречи.Идва в живота ми когато си иска взима каквото си иска и си тръгва.Немога да го понасям а спя с него .. Преди 1 седмица се видяхме пред блока и ай в тях без нищо просто той ме видя без здрасти без нищо дойде гушна ме целуна ме и ме хвана за ръката и ай към тях.Дума не си казахме после само аз станах облякох се и му казах Чао дори не се целунахмв... Какво е това немога незнам какво да правя вече ..