.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Комплекти за крака

Търся си такива...Можете ли да ме насочите?Засега знам за такива само на Ейвън и Орифлейм,но не знам какво включват и какви са цените.Ако някой знае да пише...Ако знаете и за други марки,които предлагат такъв комплект-пишете.Само да уточня,че не става въпрос само за кремове,ами от онези комплекти,които се предлагат в несесер и съдържат пила,ексфолиант и такива...

kakuv komplekt? samo kremove ili puk kremove,lak i instrumenti za oformqne i poddurjane na noktite.uto4ni malko...
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    IDI V PO GOLQM KOZMETI4EN MAGAZUN i si kypi neseser,pila,eksfoliant........... i koto tam ti trq.s1stavi i go sama komplekta za da im to4no tova koeto iska6
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    във всеки козметичен магазин би трябвало да има
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Подобни комплекти има и на Perfect. Но за цена не мога да те ориентирам.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от splendour
    IDI V PO GOLQM KOZMETI4EN MAGAZUN i si kypi neseser,pila,eksfoliant........... i koto tam ti trq.s1stavi i go sama komplekta za da im to4no tova koeto iska6
    +1

Е аз съм се уточнила Държа да има инструменти за оформяне-пили,също може и от онези ексфолианти,които са под формата на гъби/пемзи...И не искам да си взимам всичко по отделно искам всичко да ми е в комплект а пък ако вече нещо ми липсва да си го взема отделно.Затова питам тук какви комплекти има и какво съдържат.

значи в момента в брошурата на AVON има комплект който съдържа :несесер;пемза с четка;ножички;пила за нокти;дълбоко овлажняващ крем;ексфолиант за почистване на загрубяла кожа и струва 13.90 намалена от 27.70
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    значи в момента в брошурата на AVON има комплект който съдържа :несесер;пемза с четка;ножички;пила за нокти;дълбоко овлажняващ крем;ексфолиант за почистване на загрубяла кожа и струва 13.90 намалена от 27.70
    Ето един пост по темата...Мерси много

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    Ето един пост по темата...Мерси много
    няма защо ...надявам се че помогнах
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си