- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми ми изневери..
...с момиче.Натискали са се и са си бъркали в гащите...Кажете какво да си мисля моля..
Не се опитвай да мислиш. И без това не ти се отдава.Първоначално написано от Ryuk
+1Първоначално написано от -/-
аз лично бих се зарадвал![]()
zemai gi i dvete![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
izneverila ti![]()
![]()
oooooyyy Bojei
Да ама тя не ще 3ка ..
Р стига бе тва не е изневяраПросто са се забавлявали къф е проблема ...
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Ти си в сайт за тийнейджъри...или пубери както ти казваш..като ти гледам темите си ми доста смешен..ако няма да помогнеш със съвет е излишно да се правиш на оборотен,щото "смотания" излизаш ти..Първоначално написано от Gospod
По темата:изневярата си е изневяра с когото и да е..помисли си дали ти не си я подтикнал към изневяра..или е просто нейна прищявка...ако ти пука защо го е направила,я попитай![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
И ако обичаш ми изясни защо целувките и обарването на момиче е по-различно от това на момче. Както и защо второто е изневяра, а първото не е.Първоначално написано от summerlove66
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Be tova ne e izneverya .. ddz de pri kakvi obstoyatelstva e stanalo :S
Точно ти не можеш да упрекваш който и да било,че пуска тъпи теми.Първоначално написано от Gospod
+1Първоначално написано от Rebirthing
![]()
..Why can't I be innocent..
+1Първоначално написано от Rebirthing
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Нещо си сгафил значи.. може на любовницата й да й е по-голям от твоя знае ли човек![]()
Тук стана ясно , какъв му е пробема на момчетооо ...Първоначално написано от Ryuk
![]()
phah