.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    само и единствено във въображението ти

По-Малките..........

охххххххххххххх омразна ми!!!! по-малкия ми брат съсипва всичко мое вече нямам лични вещи и ако му се скарам или му повиша тон наще викат ми да не си го остявила там или в най добрия случаи му се карат малко и викат ако го направиш пак...... кажете как да се справя с това.
    Im hot you are not!

Ами какво да се прави, ние по-малките винаги сме по-защитавани от родителите. И когато бяхме малки с брат ми и аз да съм виновна за нещо, на него се караха. Просто може би трябва да поговориш с вашите, че не можеш да продължаваш така, все пак имаш лично пространство и да направят нещо по въпроса, все пак и двамата сте им деца по равно и не е честно да защитават само брат ти.

ЕДИТ: Ти и брат ти на колко сте?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    iz54ai kat pootrasne da vidi6 kak 6ti pomaga za miene na 4inii ili 4istene.yjasno e se po malkite se izm1kvat.a tvoito kakto e i brat............no tak1v e jivota
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    само и единствено във въображението ти
    аз съм на 13 а той е на 5,имаме и по-голям брат на 16 той е адски добър с мен аз много ги обичам и двамата но е трудно а си посредата и особено ако си момиче
    Im hot you are not!

Я го вкарай в релсите .. Бой му тряя
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Я го вкарай в релсите .. Бой му тряя
    +1
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

az s1m taka s1s sestra mii.... aaaaiiii vludqva meeee!!!!!! :@ :@ :@ osven da kajesh na maika ti ili bashta ti za tova ne znam kakvo drugo da napravish

Мега фен Аватара на Blab
    Тъжно ми е само, че повечето ми спомени биват унищожени от брат ми през годините. Иначе, свиква се... Просто никога няма да имам повече от 1 дете и това е.

Нямам нито брат,нито сестра,слава бого. Но братовчедка ми/на 9/ постоянно ме дразни,иде ми такъв да й ударя че... Пък и знае да лъже.

бе на 5 е малък още , но когато поотрасне постави нещата така - както той се държи с теб , така и ти с него! да видиш как ще си помагате взаимно...а сега кажи на по-големият ти брат малко да го строява, според мен от него ще има повече страх и ще го слуша ...успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си