.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Бална рокля...

От сигурно едно година разглеждам сайтове за ролки с надежда да си избера нещо и попаднах на това
    http://www.prikachi.com/images.php?files/455636g.jpg

Сташно много съм си я харесала но нз къде мога да намеря такава или на кого да дам поръчка да ми я ушие. Моля ако имате идеи къде мога да намеря подобен модел или къде да си я поръчам да ми пише. Благодаря предврително.

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Роклята е хубава. Мисля, че, в който и салон за булчински и бални рокли да отидеш ще ти ушият такава или подобна. Стига само да им обясниш добре какво искаш.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Или добра шивачка...

Saatana vittu perkele hate crew!

Много е хубава!

Извинявай за спама, но не можах да се сдържа.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Хубава е да

Само, че тия рокли им отива да имаш по-така бюст понеже е по-открита. Иначе става неприятно за окото.
    И донякъде прикрива, ако имаш леко коремче.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Само те съветвам да не правиш грешката да я дадеш на Петте кьошета в един бутик, ако си от София, въобще /. Една съученичка си я даде там първа, още началото на февруари, е беше й окончателно готова няколко дена преди бала и не беше това, коеот ис беше поръчала, десет пъти я преправяха, за да може да влезне в нея. Не знам как са й взимали мерките, но и тя е адски слаба, аз не знам как първоначалното би станало на някое момиче Беше с пайети вместо с камъчета, роклятата при гърдите се отваряше и й излизаха целите навън, затова се нолжи да се пришият и презрамки
    Разказах по-подброно, защото все пак е една от известните, а в крайна сметка нищо не направиха.
    А моята пирятелка, докато беше на поредната проба, чу и още едно момиче да се оплаква, защото роклятата й не е готова в деня преди сватбата й

Може ли някой да пусне пикс на подобни модели като този по горе.
    (съжалявам ,че постът ми не е особоно свързван с твоя ,но не ми иска да отварям др. тема. Благодаря.)
    Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
    Take your LIFE, take your life with COCAINE
    But I am who I am
    so I do what I can, when I can
    but I can't really do a damn thing

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ако си от София мога да ти дам телефон на едно ателие в Люлин 7 - две момичета са шивачки и шият невероятни рокли. Моята рокля си я правих по поръчка там и странно, но беше точно това, което исках Нужно е само да им оставиш снимка и не мисля, че ще има проблем да я направят.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh

Само, че тия рокли им отива да имаш по-така бюст понеже е по-открита. Иначе става неприятно за окото.
    И донякъде прикрива, ако имаш леко коремче.
    Аз определено си имам доста :П Лятото бях в Испания и там пробвах подобна беше обаче доста голям номер и беше беличка. А аз искам да е някакъв др цвят. Така де като цяло ми хареса как ми стои.

PeopleAlwaysLeave Не съм от София, но брат ми и сесстра ми са там и мислех ако не намеря кой да ми ушие роклята да отида в София да си избера. Ако може напиши ми номера за връзка и дано се получи нещо Благодаря много

На мен пък ми прилича на нощница :/
    Е тая много ми харесва,но по-голяма снимка не намирам.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Reed

О има цяла тема в която сиг има поне 4-5 страници,посветени на тфа подобие на дреха

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Reed

imaiki vpredvid 4e folk pevecia ima takova ne6to .. predstavi si
    a snimkata na tazi rokli4ka e napravo velika mn mi haresva
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Цитирай Първоначално написано от B3B0K
    imaiki vpredvid 4e folk pevecia ima takova ne6to .. predstavi si
    a snimkata na tazi rokli4ka e napravo velika mn mi haresva
    Женка айде ша та замолвам да не В ПРЕДВИД (разбрали сме се за изрази тип из под над в предвид )

И по темата.Роклята наистина си я бива и скрива коремче, паласки, по-голямо дупе и тн Много внимавай къде ще ти я ушият защото и аз съм чувала недоволства от поразиите на разни шивачки!

Успех с роклята и после искаме снимки :P
    Бившата fear.com

Правилата са за останалите!!!

Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Самото ателие се казва "Гадаба"
    гр. София, ж.к. "Люлин 7", бл. 729, вх. А

0887 91 28 35 - Мария Николова
    0888 24 11 29 - Ася Йорданова

А роклята на Андреа наистина е хубава. Само че не знам каква беше тази мания, но миналата година всяка втора абитуриентка беше с такава рокля. В моето даскало от съседнея клас имаше 2 момичета със същият модел рокля... най-тъпото беше, че бяха в един клас и не се понасяха Не знам всяка от тях как се е чувствала, но аз лично щях да се сдухам, че има друго момиче със същият тоалет като моя... Като цяло обичам да съм различна

Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Roklqta na Andrea

Zdraveite nqkoi moje li da mi kaje,nqkoi sait v koito q ima,moje i da e podobna,blagodarq Vi predvaritelno.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ае хубава е роклята, но не е мой тип и не ми харесва ... повече ми харесва синята ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на Blab
    http://shop.nordstrom.com/c/6014133/...374331~6014133
    Няма да ти я търся точно сега. И сама можеш.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си