- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Материално момиче
Какво мислите за такива момичета имам в предвид такива които се опитват да постигнат маниакално съвършен външен вид с всеки изминал ден?Всички им казват че изглеждат много добре но на тях не им пука имат си идеал и на всяка цена искат да го постигнат.Темата е озаглавена така защото са повърхностни и студени.
П.П.Чрез темата визирам най-вече себе си.. е казвайте какво мислите
аа защо в раздел любов.. може би друг раздел е по-точен както и да е
не мисля че съм една от тях.. е разбира се и за мен е важно да постигна целите си но не се смятам за савършена и перфектна по простата причина че такива хора няма!![]()
не сам "за" и не смятам че съм такава.
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Не мисля, че всички жени, които се стремят да изглеждат добре или да постигнат целите си са студени и повърхностни. Когато даден човек се опитва да постигне нещо с ясното съзнание как да го направи, колкото и да му казват, че почти го е постигнал (както в случая за външността) не е доволен докато той самият не реши, че го е постигнал. Малко по-дълго стана от очакваното, но дано сте ме разбрали.
Аз самата винаги преследвам целите си и докато самата аз не съм решила, че съм ги постигнала не преставам. Чуждото мнение или решение в такива моменти изобщо не ме интересува. А определено не съм студена и повърхностна, още по-малко бих се нарекла материално момиче. Изразът има съвсем различно значение за мен.![]()
Държа наистина многоооо на вида си.....мисля,че на всеки човек му трябват повечко пари,освен ,за да се храни и да си плаща сметките![]()
Изобщо прочете ли поста?Отговора ти няма нищо общо с темата..Първоначално написано от ND4SPD_f
2рия отговор ..
Аз си имам няколко идеала ..
и колкото и да ми повтарят че съм си добре ...
нямат думата![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Няма нищо лошо да се стремиш да изглеждаш добре. Но не и да се вманиачаваш и колкото и невероятна да си, то ти задължително да искаш да изглеждаш като някоя си там. Да речем Риана е идол на Пенка. Само дето Пенка колкото и да е красива, тя никога няма да прилича на Риана... Има няколко типа красота и този, който има по-'сериозна', така да се каже, красота, никога не би имал от онази по-сладникава, колкото и да му харесва.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
нз кво мисля за такива момичета ама знам само че определено не съм едно от тях
Първоначално написано от шаляляля
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
Първоначално написано от LMSM
шитт
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Сега..На материалните момичета не им ли се викаше "мутреси".Ако греша, поправете ме.Аз лично се старая да изгелждам добре, но еиднственото нещо, което е изпозлвам е балсам за устни и ако ми остане време, след сутрешното кафе, една спирала на бързо и туй то..До сега никой не ми е казал, че изглеждам зле.Не изпитвам изострена нужда, около мен да свести маниакалното "Уау, секси, о, колко си хубаваа" и по мен да се точат лиги. Не разбирам момичетата, които се гримират толкова и губят единтичността си, с толкова много грим..Бъдете естествени бе, деца.Всеки има някакъв чар.Парфюма "B.U" мисля, че ясно си казва посланието.Той за тфа е измислен, не заради хубавия аромат..
Ми тъй де... Антипатични са ми такива момичета.
Всеки има правото да бъде какъвто иска .![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
Не разбирам такива хора,аз не съм такава.Може би съм прекалено задоволена откъм материални работи и заради това съм на това мнение.Не знам как се живее без пари,понеже не съм го изпитвала,но знам,че любовта заради пари не е любов!
Just haters make me famous! εĭз
темата няма нищо общо с любовтаПървоначално написано от CuRly Doll
ne sam ot tezi momicheta i ne gi razbiram.. slagam moliv rqdko .. i kosata nikak ne si q pravq ostavqm q da si starchi ..6toto e kadrava otdolo ..mnogo rqdko q izpravqm .. ne mi puka za mnenieto na drugite.. ima 4ovek koito si me haresva estestvena i tova mi stiga![]()
Стремежа към красиво тяло,не те прави повърхностна,студена или какъвто и друг синоним да е.Има и красавици,които са такива,но това не е равно на всички жени на земята.
съгласна съм дори с всяка запетайкаНе мисля, че всички жени, които се стремят да изглеждат добре или да постигнат целите си са студени и повърхностни. Когато даден човек се опитва да постигне нещо с ясното съзнание как да го направи, колкото и да му казват, че почти го е постигнал (както в случая за външността) не е доволен докато той самият не реши, че го е постигнал. Малко по-дълго стана от очакваното, но дано сте ме разбрали.
Аз самата винаги преследвам целите си и докато самата аз не съм решила, че съм ги постигнала не преставам. Чуждото мнение или решение в такива моменти изобщо не ме интересува. А определено не съм студена и повърхностна, още по-малко бих се нарекла материално момиче. Изразът има съвсем различно значение за мен.![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от haterkata
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Да, не всички са такива, но повечето са. Колко пък е глупаво за постигане на целите да съм студен и повърхностен. Хубаво, но нали знаеш има една мисъл :Първоначално написано от Jaffs
,,Дай на човек всичко, което той желае, и само след минути той ще почувства, че това не е всичко.’’ Имануел Кант.
Много ми харесва тази мисъл. Аз също съм като теб, не се отказвам от целите, а мнението на хората не ме вълнува особенно. Аз не живея заради хората. Живея заради себе си. Кой каквото иска да казва за мен, не ми пука. Аз страдам от висша форма на Егоизъм!Въпреки това, не мисля, че парите са на първо място. Важни са, но чак да ставам роб, не благодаря!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
+1Първоначално написано от SunShinePearl
![]()